Mennyi idő múlva érződik/látszik a víz jótékony hatása?
Figyelt kérdés
Sosem figyeltem mennyi a napi vízfogyasztásom,de most hogy én is idősődöm elég sok gondom kijött.Nagyon érzem,hogy dehidratált a szervezetem,a bőröm is csúnya,súlyfölöslegem is van.És bizony megdöbbentem,hogy szinte évekig elvoltam napi 2-3 pohár vizen.Most viszont elkezdtem tudatosan figyelni,napi minimum 2 liter vizet iszok,és emelem folyamatosan.Szerintetek mennyi idő múlva fog ez érződni.Természetesen mellette próbálok többet is mozogni,és a táplálkozásra is figyelni.2015. okt. 26. 19:23
1/2 anonim válasza:
A víz jótékony hatása már a fürdés közben érződik.
Viccen kívül: Nem tanácsos nyakló nélkül vedelni a vizet (és mást sem), mert a marha sem iszik annyit, csak amenyi jól esik neki. Három liternél többet nem jó ötlet - már a súlyfelesleget is beleszámítva.
2/2 anonim válasza:
Régen én is keveset ittam és akkor is cukros löttyöket, a vérképemen is látszott a dehidratáltság.
Amióta 1,5-2liter vizet iszok nem sok változást érzek. De ha valamilyen oknál fogva nem tudok inni, akkor nagyon érzem a vízhiányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!