Mit tegyek ha nem bírom a munkahelyi stresszt?
miért kell stresszelni?
szard le ki mit mond, ki mit gondolom, csináld amit kell közben ökörködj, röhögj. Mindegy az hogy hány éves vagy.
Én 9 éve vagyok egy munkahelyen, de jobban szeretek ott lenni mint itthon, ott szórakozatom magam, elvagyok, jövök megyek.
Mondjuk sor mellett soha nem dolgoztam, nem is fogok!
Biztosan a munkahelyi stressz teszi, és az életed más tényezői nem játszanak közre?
A legjobb a szakszerű segítség lenne, de hát ez sokszor abban áll, hogy tüneti kezelésként begyógyszerezik az embert. Amit tudok javasolni:
- meditáció, napi szinten
- testmozgás, leginkább valami intenzív sport, pl. futás
- nevetés, kikapcsolódás, minőségileg eltöltött szabadidő
- ha meg tudod oldani, rendezd el a munkahelyi környezetedet audio-szempontból, tehát ha csendre vágysz, próbáld megteremteni, ha zenére, akkor a kedvenc zenéidet hallgasd.
Évekig volt nagyon kemény munkahelyem, egyszer elvittek a mentők is, ezekkel sikerült szinten tartanom magam.
1-es
ezért nem fognak leszázalékolni senkit, mert gyógyszerekkel tünetmentessé tehető.
És igen, szedjél antidepresszánst kérdező, ez az egyetlen megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!