Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Munkahelyi stresszt, hogyan...

Munkahelyi stresszt, hogyan tudnám csökkenteni?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hl kezdjem. Külföldön dolgozom. Nagyon jól keresek, sokat félre teszek, már nem költöm el ruhákra, cipőkre. De sok a stressz, értékesítő vagyok, a munkaidőm 9-17, de van amikor hétvégén is bent "kell" lennem ha rendezvények vannak. Nem kötelező, de kapcsolatépítés szempontjából megéri. Most is fent vagyok 5 óra óta készülök a 11.00-a meetingre. Van fix fizetésem, de a fizum nagy része attól függ, hogy mennyire jó a póker arcom. Sok a nyomás rajtam. Jártok nyaralni, wellnessezni, vannak hobbijaim, szórakozom, de úg látszik nem elég.

Volt más ilyen helyzetben?

2016. máj. 13. 06:13
 1/2 Thildi válasza:

A Te helyzetedben nem voltam, de tudom mi a munkahelyi stressz...

Elegendő alvással, egészséges táplálkozás és életmóddal, sporttal segíthetsz magadon. És nagyon jó az autogén tréning, olvass utána!

2016. máj. 13. 10:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Utánaolvasok, köszi.
2016. máj. 13. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!