Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Túlzott kötődés a pszichologus...

Túlzott kötődés a pszichologushoz?

Figyelt kérdés

3szor voltam nála és pl amikor sírok az ő arcát képzelem magam elé és az segít kisirni magam.

Pedig sokmindent nem beszéltem vele, csak eddig még senkinek nem beszéltem a gondjaimról.

Annyira durva mindennap elmegyek a lakása előtt hátha meglátom.

De amugy amikor ott vagyok semmi jelét nem mutatom ennek a kötődésnek csak így a háta mögött.

Egész héten azt várom hogy mehessek hozzá fura de kb most csak ez hajt.

Ez fura?

2017. ápr. 4. 22:30
 1/7 A kérdező kommentje:
23/F
2017. ápr. 4. 22:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Erről beszélnem kéne vele.
2017. ápr. 4. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez nem fura, sőt. Az a fura, ha ez nem történik meg. Áttételnek hívják, rávetíted a szeretethiányos érzéseidet. A pszichológus hatékonyságának tulajdonképpen ez a kötődés a titka. Megmondhatod neki, nem fog csodálkozni, te meg megkönnyebbülsz a titok nyomásától.
2017. ápr. 4. 22:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Amiota járok napi szinten sírógógörcseim vannak, de jobban is vagyok pedig még a mélyebb gondjaimat nem mondtam el.
2017. ápr. 4. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Kötődési zavar, ha jó szakember, magától is észreveszi
2017. ápr. 4. 23:28
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem túl jó. meggátolhatja a fejlődésed, hisz, ha jobban vagy nem kell(ene) hozzá járnod.
2017. ápr. 4. 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:
67%
Jaj, de hülyeségeket beszél az 5-ös meg a 6-os! Semmilyen "kötődési zavar" nincs, és nemhogy visszavetné a fejlődésedet, hanem kifejezetten előmozdítja. És eszedbe ne jusson idő előtt otthagyni, micsoda felelőtlenség ilyet tanácsolni hozzá nem értőként! Az antibiotikumot is abbahagyod, ha 1 nap után jobban vagy?
2017. ápr. 5. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!