Ha depresszió gyanús vagyok, pszichológushoz vagy pszichiáterhez kell mennem?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan mi, de valami nagyon nem oké velem. Szeretnék ezen változtatni, de nem tudom hova forduljak. Menjek először pszichológushoz aztán legfeljebb átküld egy pszichiáterhez? Vagy hogy megy ez? Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget
17/l
2017. márc. 30. 09:37
1/4 anonim válasza:
Én mindkettőhöz fordultam már életemben depressziósan. A pszichiáter gyógyszert írt és volt pár (nem sok) terápiás alkalmam is. Átmeneti volt a hatás, inkább csak tüneti kezelés. A pszichológus segített érdemben.
2/4 starboy1 válasza:
mindkettő szerintem, de inkább pszichiáter
3/4 starboy1 válasza:
egy pszichiológus akkor áll veled szóba ha nem vagy depressziós hanem stabil állapotba vagy tudtommal
4/4 anonim válasza:
Hát rossz a "tudtod", hármas. De egyébként lehet, hogy simán a kamaszkor a bajod, a hangulatváltozások a hormonális változásoknak köszönhetők. Iskolapszichológus, majd ő eligazít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!