Akiknek komolyabb pszichés problémáik vannak azok, hogy veszikrá magukat hogy pszichológushoz, pszichiáterhez, esetleg csoporterápiára járjanak?
Én pár alkalommal jártam pszichológusnál (teljesen rendszertelenűl, kb. heti/havi szinten), de egyszer 3 hónapig nem mentem a problémáimból adodóan és fel se mertem hívni (de igazából nem is beszéltünk meg időpontot) és amikor újra mentem, akkor leüvöltötte a fejem és azóta nem merek pszichológushoz menni.
Pedig abban megegyeztünk, hogy biztosan szociális fóbiám van, neurotikus vagyok, ezeket diagnosztizálta és pszichiáterhez is küldött, gógyszert is ajánlott. Meg azt is mondta, hogy lehet hogy bipoláris zavarom van, de paranoiás tüneteim is vannak.
Az a baj, hogy vagy nagyon rossz kedvem van és ki sem kelek az ágyból, nem bírom rávenni magam hogy elmenjek... Vagy ha nincs éppen rossz kedvem, akkor nem merek, ilyenkor tömegközlekedésnél van hogy a sírás kerülget és le kell szálnom.
Akiknek hasonló, vagy súllyosabb problémáik vannak, azok mégis hogyan jutnak el odáig, hogy pld gyógyszert írjanak fel nekik, vagy csoport terápiára tudjanak járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!