Nem találom önmagam. Valaki tud segíteni, hogy mit tegyek?
Nekem is ugyanilyen problémám volt, nem találtam a helyem, mintha nem önmagam lettem volna. Volt egy ismerősöm akivel csak úgy a semmiből elkezdtünk beszélgetni (és tényleg sose beszéltünk előtte, nem is ismertük egymást). Egy idő után a téma Istenre terelődött. Meghívott a gyülekezetükbe, hogy nézzem meg milyen, és ha nem tetszik akkor nem megyek többet. Elmentem, és nagyon felszabadult voltam. Utána jöttek a hétköznapok és nagyon visszavágytam abba az állapotba amibe akkor voltam, a gyülekezetben. Aznap este úgy éreztem minden teher rajtam van, hogy nem bírom, stb... Nem bírtam aludni sem, sírni kezdtem és leborultam a földre. Elkezdtem bocsánatot kérni mindenért, kértem Istent, hogy segítsen rajtam elviselni ezt a terhet, könnyebbítsen az életemen mert nem vagyok képes túlélni így. (Akkor még persze nem voltam hívő) Mikor elmondtam és felnéztem, mintha minden gondom elszállt volna, és megnyugodtam. Akkor úgy éreztem én vagyok a világ legboldogabb embere, okom nem volt rá, mégis úgy éreztem. Azóta hiszem, hogy van Isten és segít rajtam. Megtaláltam általa az utamat, önmagam. Megjavított.
Ezt nem hittérítésnek vagy rossz szándékú szövegnek szántam, csak gondoltam megosztom veled, hogy nekem mi segített önmagam megtalálásában, ez is egy kiút. Nekem az volt. Lehet neked is az. De mégegyszer, nem a rossz szándék vezérelt, mindenkinek megvan a saját hite ezt elfogadom és tiszteletben tartom. Remélem tudtam segíteni. Erőt és kitartást, sose add fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!