Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találom önmagam. Lehet ebből kiút?
Az elmúlt 4év során túl sok csalódás és egyéb dolog ért. Elvesztettem önmagam. Nemrég léptem ki egy borzalmas kapcsolatból,majd újra szerelmes lettem,de a barátom meghalt.Újra "zülleni"kezdtem. Hétvégén voltam a haveroknál,ott egy régebbről ismert férfival elmentem a lakására és lefeküdtem vele. Neki és nekem is menekülés volt az egész,azóta mégsem tudjuk felejteni egymást. De semmi sem lehet köztünk. Képtelen lennék bárkit szeretni.
Más értelmes dolgokra kellene figyelnem,de közben mégis mindent megtenbék,csak ne kelljen érezni az életet. A fájdalmat.
Nézd, ha eleve ellenségnek mégy oda hozzájuk, a világ legjobb pszichológusa sem fog tudni segíteni rajtad.
Majd ha eldöntötted, hogy rendbe akarsz jönni, nem csak a nálad erősebbet keresed... nna, akkor keress fel egy pszichológust. Addig csak az időtöket vesztegetnéd.
(És persze itt a miénket is, de ennyi még belefért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!