Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy pszichopata próbálkozik...

Egy pszichopata próbálkozik még általában szakítás után?

Figyelt kérdés

Tegnap,hosszú hónapok szenvedése után szakítottam a pszichopata barátommal. Nyomatékosan megkértem,hogy ne jöjjön a lakásom közelébe,mégis idejött,és a vége szakítás lett ( tudom már rég meg kellett volna tennem de egyszerűen képtelen voltam rá,és még most is szenvedek.)

Tehát a kérdés,az ilyen emberek próbálkoznak,zaklatnak még szakítás után,vagy megértik azt hogy vége?

2017. márc. 21. 07:40
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Hát:D ezért mondom jól ráérzett hogy mit szeretnék/mi a gyenge pontom és azzal talált be..
2017. márc. 24. 21:42
 32/38 A kérdező kommentje:

Halljátok! Most írt nekem egy munkatársa hogy a volt barátom ott volt nála és elkérte tőle a telojat hogy tudjon nekem írni

Meg azt mondja hogy bolond vigyázzak vele meg hogy nagy baj lesz de nem haj landó elmondani hogy mi van..

2017. márc. 24. 23:09
 33/38 anonim ***** válasza:

gyerekek ne keverjétek már a szezont a f....ommal :P nem társaságfüggő, hanem társfüggő..helyesen!!! És nem azért mert nem bír egyedül lenni hanem mert olyanokhoz kötődik akiken "segíthet"--- elvileg akkor a Kérdező a társfüggő ugye.

De a 21-es tökéletesen leírta ettől függetlenül!!!

2017. márc. 25. 13:20
 34/38 anonim ***** válasza:

..amúgy meg ajánlom Neked a Ne függj senkitől c. könyvet- nemrég bemásoltam még valakinek..itt.... hamár társfüggőség... de tényleg inkább személyiségzavarnak tűnik. Én is most szakítottam az enyém ugyanez volt csak soha semmit nem hitt el, iszonyatos évek voltak elhiszem hogy megvisel, de Kérdező, nem érzed azt hogy kéne egy tisztázó beszélgetés nektek?? És igenis megmondani hogy te lezártad. Vagy ha ez nehéz neki-mert lehet!- akkor mondd azt hogy legalább egy ideig hagyjon-... ez a kinyomogatás, letiltogatás nekem olyan ellenszenves..bár tudom okkal csinálod...

de olyan megalázó és olaj a tűzre csak! ...szerintem tisztázzátok még egyszer. Hátha az segít...

bár ahogy olvasom amit írtál hááááát nagyon elszánt, ijesztő ez már .

2017. márc. 25. 13:25
 35/38 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire voltál fontos. A pszichopaták is emberek, mwem mindenki ugyanazt csinálta. Ha pótolható vagy akkor talál mást, ha értékes "tárgy" voltál, akkor valószínűleg nem. De hát ez is változik minden pszichopatánál.
2017. márc. 25. 15:18
 36/38 A kérdező kommentje:

Beszéltem a munkatársával

Elmondta hogy többször volt már a itt a városban a volt barátom csak találkozott a haverjaival állitolag és beszivtak és ezért nem jött hozzám sokszor amikor megigérte

Illetve faggatott hogy mit érzek iránta meg stb

Meg mondta hogy hagyjam mert nem tud megváltozni nélkülem

Ez egy idősebb csávó elkezdtünk az ő magánéletéről is beszélni megkérdeztem hány éves erre nagy csend a telefonban vagy fél percig..aztan mondta hogy 1970-ben született..már itt gyanús volt és a legjobb az egészbe hogy minél többet beszélt annál inkább hasonlitott a hangja a volt barátomére..és ugyebár egy 20 meg egy 46 éves embernek biztosan nincs hasonló,de még ugyanolyan hangjuk sem,sőt a fogalmazás ahogy beszélt az is hasonlitott nagyon..

2017. márc. 25. 15:57
 37/38 anonim ***** válasza:
29%
Úgy írsz Kérdező, mint egy 13 éves, szerintem te sem vagy százas. Fogalmad sincs, milyen egy pszichopata... Csupán egy drogos tini a volt pasid, te meg tényleg társfüggő vagy! Kérj segítséget pszichológus, pszichiáter.
2017. márc. 25. 17:37
 38/38 anonim ***** válasza:
72%

34-es voltam, én is egyetértek az utolsóval lehet rátapintottunk itt valamire? Én is az vagyok nyugodj meg :D sokan vagyunk így főleg mi, nők..

talán máshol kéne lekötnünk a felesleges energiáinkat..:)

de a pasi tényleg gáz. Így látatlanban csak tippelget mindenki.

2017. márc. 26. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!