Egy pszichopata próbálkozik még általában szakítás után?
Tegnap,hosszú hónapok szenvedése után szakítottam a pszichopata barátommal. Nyomatékosan megkértem,hogy ne jöjjön a lakásom közelébe,mégis idejött,és a vége szakítás lett ( tudom már rég meg kellett volna tennem de egyszerűen képtelen voltam rá,és még most is szenvedek.)
Tehát a kérdés,az ilyen emberek próbálkoznak,zaklatnak még szakítás után,vagy megértik azt hogy vége?
Kitaláltam valamit,bár lehet hogy hülyeség
Én úgy tudom hogy a gyengeségnél nem utálnak semmit jobban..ezért azt találtam ki,hogy beadom neki hogy elvonóra kell bemennem drogozás miatt
Mert ugye aki drogos=gyenge,ezt magáról is tudhatja mert ő is az..
Ez nagyon nagy hülyeség lenne?
Tehát nem fogja egyhamar abbahagyni..feltéve ha talál mást..általában facebookon szokott "vadászni"
Egyébként ezt az ötletet azért találtam ki,mert en úgy tudtam hogy ezek az emberek akkor hagyják el a párjukat amikor már érzik hogy nagyon gyengék..vagy ez nem feltétlenül így van.?
..én nem vagyok benne biztos hogy pszichopata..
rólam is azt hitte a párom..
zaklatom..stb.. amikor én! szakítottam vele-két hónapja- sok szemlencsét izé szerencsét kívántam neki, normál hangnemben.
előtte évekig én voltam a pszichopata...nem ő hogy kinyomta a telót ha csereg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!