Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy pszichopata próbálkozik...

Egy pszichopata próbálkozik még általában szakítás után?

Figyelt kérdés

Tegnap,hosszú hónapok szenvedése után szakítottam a pszichopata barátommal. Nyomatékosan megkértem,hogy ne jöjjön a lakásom közelébe,mégis idejött,és a vége szakítás lett ( tudom már rég meg kellett volna tennem de egyszerűen képtelen voltam rá,és még most is szenvedek.)

Tehát a kérdés,az ilyen emberek próbálkoznak,zaklatnak még szakítás után,vagy megértik azt hogy vége?

2017. márc. 21. 07:40
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Nem azért, mert annyira negatív akarok lenni, de sajnos szerintem nem éri be ennyivel... Ha folytatja a zaklatást, jelentsd a rendőrségen, mielőtt nagyon elfajulna.
2017. márc. 22. 19:38
 12/38 A kérdező kommentje:

Kitaláltam valamit,bár lehet hogy hülyeség

Én úgy tudom hogy a gyengeségnél nem utálnak semmit jobban..ezért azt találtam ki,hogy beadom neki hogy elvonóra kell bemennem drogozás miatt

Mert ugye aki drogos=gyenge,ezt magáról is tudhatja mert ő is az..

Ez nagyon nagy hülyeség lenne?

2017. márc. 22. 19:54
 13/38 anonim ***** válasza:
74%
Igen, mert ha pszichopata akkor simán rájön, hogy hazudtál.
2017. márc. 22. 20:54
 14/38 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk lehet..szerintetek csak olaj lenne a tűzre ha rájön?
2017. márc. 22. 21:04
 15/38 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, inkább ne kockáztass
2017. márc. 22. 21:19
 16/38 anonim ***** válasza:
Drog nélkül is gyenge vagy, hisz ezt érzi a volt pasid! -neee, neeee, neee.. Nehagydabba! Ezt üzened neki. Édes csillag, rajtad múlik, hogy zaklat vagy nem! Nem hazugságokat kell kitalálni, telefonszám csere ! Probléma megoldva.Ha ír vagy megjelenik nálad, netán fenyeget..irány a rendőrség.
2017. márc. 22. 21:23
 17/38 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Rengeteg türelemre lesz szükséged, sokszori letiltás, semmi reakció, esetleges lejáratási próbálkozások fel nem vétele, szép szavakra közönnyel való reagálás. Sok időbe is telhet, mire legalább ritkul a zaklatás, tarts ki, a nehezén már túl vagy, a szakítást meglépted.
2017. márc. 22. 23:08
 18/38 A kérdező kommentje:

Tehát nem fogja egyhamar abbahagyni..feltéve ha talál mást..általában facebookon szokott "vadászni"

Egyébként ezt az ötletet azért találtam ki,mert en úgy tudtam hogy ezek az emberek akkor hagyják el a párjukat amikor már érzik hogy nagyon gyengék..vagy ez nem feltétlenül így van.?

2017. márc. 23. 06:11
 19/38 anonim ***** válasza:

..én nem vagyok benne biztos hogy pszichopata..

rólam is azt hitte a párom..

zaklatom..stb.. amikor én! szakítottam vele-két hónapja- sok szemlencsét izé szerencsét kívántam neki, normál hangnemben.

előtte évekig én voltam a pszichopata...nem ő hogy kinyomta a telót ha csereg..

2017. márc. 23. 14:15
 20/38 A kérdező kommentje:
Uramisten, el sem hiszem ma egész nap nem hívott:) úgy tűnik megértette a dolgot hála istennek
2017. márc. 23. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!