Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy pszichopata próbálkozik...

Egy pszichopata próbálkozik még általában szakítás után?

Figyelt kérdés

Tegnap,hosszú hónapok szenvedése után szakítottam a pszichopata barátommal. Nyomatékosan megkértem,hogy ne jöjjön a lakásom közelébe,mégis idejött,és a vége szakítás lett ( tudom már rég meg kellett volna tennem de egyszerűen képtelen voltam rá,és még most is szenvedek.)

Tehát a kérdés,az ilyen emberek próbálkoznak,zaklatnak még szakítás után,vagy megértik azt hogy vége?

2017. márc. 21. 07:40
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
100%

Egy pszichopata, másnéven antiszociális vagy disszociális személyiségzavaros emberre nem jellemző az erős kötődés és a monotónia. A leírtak alapján biztos, hogy nem pszichopata a volt pasid. Mellesleg a pszichopata ember kívűlröl bájos, de belülről pedig taszító, sose szorong, semmi empátia nincs benne és NAGYON MANIPULATÍV és bárkit meg tud téveszteni. MÉG TÉGED IS. Az empátia hiány miatt pedig képtelen kötődni és a nagyszerű manipulatív jellemme miatt nagyon nagy színész. Mellesleg nem tanulnak a hibáikból.

A te párod, kedves kérdező, csupán egy megszállott társaságfüggő, aki nem képes értelmezni a "nem" elutasító szót.

2017. márc. 24. 13:36
 22/38 anonim ***** válasza:
21-nél a pont!
2017. márc. 24. 13:49
 23/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Ma megint felhívott de nem vettem fel utána blokkoltam az összes számot amiről eddig hivogatott.

2017. márc. 24. 14:24
 24/38 A kérdező kommentje:

Egyébként nincs megállapítva nála hogy az,csak szerintem az mert minden jellemző igaz rá..és rengetegszer megtévesztett,hazudozott a drogozással kapcsolatban,a családjával kapcsolatban

Pl; amikor legelőször találkoztunk azt mondta hogy megölelgette a nagymamáját mielőtt eljött (azt mondta úgy ölelgette ahogy engem fog mert már nagyon várta a találkozást

Ezzel semmi probléma,csak éppenséggel a nagymamája már azelőtt fél évvel meghalt..(ez csak utólag derült ki )

Meg olyanokat mondott hogy volt barátnőjét olyannal tesztelte hogy beöltözött csövesnek, a csaj meg elhajtotta és azt mondta hogy ezt velem is meg fogja csinálni hogy tesztelje hogy igazán szeretem-e.

És kényszeres hazudozó tehát még akkor is hazudik amikor nem kéne

És az empátiája is nagyon kevés,bármikor mondtam neki valamit magamról egyáltalán nem érdekelte,az ő élete,ő problémái mindig fontosabbak voltak mint az enyém

És én bedőltem neki,és mindenre csak utólag jöttem rá

Meguntam az állando hazudozást,és kikészültem lelkileg (ezt emlitettem neki természetesen nem érdekelte)

Ezért vetettem véget ennek a dolognak.

2017. márc. 24. 14:55
 25/38 anonim válasza:
Nem ez még közel sem pszichopata.
2017. márc. 24. 15:14
 26/38 anonim ***** válasza:
#21 egy pszichopata nem azért adja fel, mert annyira ragaszkodik, hanem mert sérti az egóját hogy visszautasították. Azt is el tudom képzelni, hogy azért jönne megint össze a barátnőjével, hogy aztán szakítson vele, így ő "nyerjen".
2017. márc. 24. 15:48
 27/38 anonim válasza:
100%

"Meg olyanokat mondott hogy volt barátnőjét olyannal tesztelte hogy beöltözött csövesnek, a csaj meg elhajtotta és azt mondta hogy ezt velem is meg fogja csinálni hogy tesztelje hogy igazán szeretem-e."-egy pszichopata nem szokott csak úgy tesztelgetni.

Amúgy ajánlom neked ezt az cikket, kedves kérdező, nagyon érdekes dolgok vannak benne.

[link]

Szerintem inkább nárcisztikus az exed, bár egy pszichopatának is lehetnek nárcisztikus vonásai, de megítélésem szerint a leírtak alapján, nem pszichopata.

2017. márc. 24. 16:59
 28/38 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm tényleg "ránk" ismertem

Állandóan sajnáltatta magát hogy neki milyen nehéz és ő ezért drogozik mert sz *r élete van..az elején órákat beszélgettünk,rengeteget kérdezett,minden érdekelte

Mondtam neki hogy habár volt már kapcsolatom,de sose voltam "igazi" randin,erre megígérte hogy ő majd elvisz.

Kérdezte hogy szeretem-e a virágokat,mondtam hogy inkább a csokit,erre következő találkozásunkkor odaállított csokival.

A 2. Illetve 3.fázis is teljes mértékben igaz..

Egy idő után következett a 4.is amikor már elkezdtem gondolkodni hogy hagyni kéne de képtelen voltam rá pedig olyan szinten kikészültem (piáltam,rászoktam a cigire,nyugtatót szedtem titokban mert máshogy aludni sem bírtam és a mai napig rémálmaim vannak amikben ő is szerepel)

2017. márc. 24. 20:44
 29/38 A kérdező kommentje:

Illetve mivel tudta jól hogy az apám elhagyott,mindig amikor veszekedtünk vagy számonkértem mindig őt hozta fel pedig tudta hogy rosszul esik..és épp ma hallottam vissza egy barátnőm pasijától az apámat..pedig a barátnőmnek nem mondtam

És ez a pasi a volt barátom munkatársa volt régebben..tehát másoknak is mondta.

2017. márc. 24. 20:47
 30/38 anonim ***** válasza:
76%

"Kérdezte hogy szeretem-e a virágokat,mondtam hogy inkább a csokit,erre következő találkozásunkkor odaállított csokival."

A roh@dék!! :D

2017. márc. 24. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!