Egy pszichopata próbálkozik még általában szakítás után?
Tegnap,hosszú hónapok szenvedése után szakítottam a pszichopata barátommal. Nyomatékosan megkértem,hogy ne jöjjön a lakásom közelébe,mégis idejött,és a vége szakítás lett ( tudom már rég meg kellett volna tennem de egyszerűen képtelen voltam rá,és még most is szenvedek.)
Tehát a kérdés,az ilyen emberek próbálkoznak,zaklatnak még szakítás után,vagy megértik azt hogy vége?
Köszönjük 1es nagyon vicces voltal:)
A többieknek komolyan köszönöm,nem egy városban lakunk,telefonja nincsen,tehát csak facebookon/ismerősökön keresztül tudna..ha letörlöm/tiltom facebookrol az jo megoldás lenne?
Köszönöm a válaszokat,igazatok lett sajnos
Ma délután 3szor hívott,először felvettem mert nem tudtam ki az(nem volt elmentve a száma) utana 2odszorra nem vettem fel,mondtam hogy hagyjon+amúgy se vagyok otthon
3adszorra felvettem megint elkezdte mondani hogy bár nem akar tőlem semmit már,de nagyon szeret,és ma egész nap dolgozott állítása szerint,és mondta hogy ő megmondta hogy tavasszal lesz minden jó,utána még egy csomó dolgot mondott aminek a felét se hallottam (társaságba voltam,beszéltek körülöttem) meg kérdezte hogy hol vagyok,meg hogy kivel..mondtam neki a kis monológja közben hogy nem érek rá,és letettem a telot,azóta nem hívott..ez volt kb.3 vagy 4 óraja
Na, ma próbálkozott?
Érdekelne, mi lesz :)
Ma is hívott 1 óra körül 3szor de nem vrttem fel mert nem voltam itthon csak utólag láttam.
Utána fél6kor megint felhívott
De a délelőtt és délután különböző telefonszámokról hívogatott..már teljesen kivagyok az idegeimre megy
Délután felvettem,elkezdte ugyanazt a szöveget mondani amit a múltkor,és megkértem megint hogy ne hívogasson és azt mondta:oké szia és letette
Szerintetek kezdi végre felfogni azért tette le,vagy még nincs vége es újra fog próbálkozni?
9;köszönöm a biztatást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!