Tudtok komolyan vehető, lehetőleg részletesebb tesztet annak kiderítésére, hogy valaki pszichopata-e, és mennyire?
Heló.
Nem.
Itt vagyok én, kezdő stádiumban járó pszichopata.
A jó életben nem látod meg rajtam, beszélgetés után sem.
Titkolom.
Elfedem, hogy az általam felesleges, de mégis kért dolgokban amik nem érdekelnek, úgy teljesítek jól, hogy okosan felépített terv alapján csalok.
Hazudok a céljaim elérése érdekében.De úgy, hogy nem veszed észre, mert nem keveredek hálóba.
Kívülről egy elvontabb, csendes lánynak látsz, akinek 1 közeli embere van.
És még sorolhatnám.
Nem látnád meg rajtam, kiteljesedetten se.
Pszichopata, nem szociopata.
Nem vagyok agresszív.Szemem se rebben, nem idegeskedek, úgy is tudom, hogy jól jövök ki a végén a dologból, ha a háttérből mozgatom a szálakat.
Van egy csomó mód, neten, hogy hogyan ismerheted meg, de nem fog menni, elhiheted nekem.
Az érzelmeik feljetlenebbek, de ez nem azt jelenti, hogy a Pszichopaták intelligenciája az átlagnál nem magasabb, mert legtöbb esetben az.
Sok Sikert.
L
Egy link erről:
Azt írja, ha ezek közül 3 teljesül akkor.
Férfiakról ír, de nőknél is kb ugyanannyiszor fordul elő, max. az agresszió ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!