Miert izgulok ennyit? Ha valahova mennem kell mindig izgulok.
16 eves vagyok,lany es ma lenne a szulinapi bulim de nagyon izgulok ezaltal hanyingerem van es meg a hasam is megy
A tudtatomban megvan h ha nem izgulnek akkor nem lennek rosszul.De,megis.
Ez most lehet fura..A legnagyobb felelmem hogy elmegyek itthonrol es ramjon a nagyWC-es.Es annyira izgulok hogy altalaban ram is jon..Mit kene csinalnom?
Ha hiszel a vonzás törvényében, vagy van róla valami fogalmad ezzel bevonzod magadnak a rosszat szinte. Ha van időd és még nem láttad a Titok című filmet youtube-on nézd meg, hosszú lesz jó másfél órás.
Egyébként tudat alatt félsz valamitől amit így érzel meg hogy izgulsz. félsz attól hogy nem lesz olyan a napod amilyennek elképzeled, félsz attól hogy valami rossz fog érni.
Kedves elso!Igen hallottam rola es lattam is.Sot hasznalom is neha..
Bevonzom iskolaba h ne engem feleltessenek.Volt amikor azt is h hianyozzon a tanar..De ezt valahogy nem tudom kontrolalni
Masodik:Koszonom valamit majd kedzek vele.Mert mar en is elegge unom h a tinikoromat amit elveznem kene a sajat hatranyombol ami egy hulyeseg nem tudom elvezni 100%-an..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!