Jeverezi kérdése:
OKJs szakvizsgát fogok tenni Májusban de már most izgulok. Mit tegyek? Vegyek be szorongásoldót?
Figyelt kérdés
Májusban lesz OKJ vizsgám és ki vagyok borulva. Minden nap erről álmodok és szorongok. Szédülök és remegek mellette, nem tudom kontrollálni a remegésemet a kezeim reszketnek egyfolytában. Iskolában fölkészülései lehetőséget nem biztosítanak és az ájulás kerülget minden nap ha rá gondolok hogy vizsgázok majd. Mit tegyek? Most is vacognak a fogaim és a lábaim reszketnek.2017. márc. 2. 20:44
1/2 anonim válasza:
Ajánlatos lenne fölkeresned egy pszichológust. A szorongásoldóval meg csak óvatosan.
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom hogy érdemes lenne iskolapszichológusnál már voltam de nem óldotta a feszültségemet. Négy napja ahogy felállok a székről akkor rogyadozik a lábam mintha ki akarna esni alólam és be van görcsölve mindkettő vádlim. Szedek magne B6-ot meg frontin 3xegy szemet de a lábam ugyan úgy rogyadozik és a kezeim is reszketnek.
Az a baj hogy nem biztosít az iskola fölkészülési lehetőséget és így elég nehéz lesz majd sikeres vizsgát tennem. Eddig két vizsgán is elhúztak számomra érthetetlen okokból és ez zavar! Most már meg akarom csinálni de ideges lettem és kiborultam
2017. márc. 2. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!