Szorongásoldot hogy tudnék beszerzni?
Mindenképp orvoshoz fordulj, ne feketén akard beszerezni! Erre két indokot is tudok: Ezek bonyolult szerek, amikhez te fikarcnyit se értesz (én se értek hozzájuk és még sokan mások se, az se aki feketén árulja), mindenféle mellékhatás előjöhet, problémákat okozhat, nem biztos hogy minden simán és jól működik majd ezért veszélyes és hülyeség őket orvosi kontroll nélkül szedni. A második ok, hogy ha orvos írja fel, főleg ha pszichiáter, akkor jóval olcsóbb. Szóval ha ilyen gyógyszert akarsz szedni, szerintem a legjobb ha elmész egy gyermekpszichiáterhez és vele megbeszéled, hogy szükséges-e (fiatal szervezeteknél sokszor jobb ha nem gyógyszereznek).
Ha dokihoz mégsem mész, vagy nem kapsz tőle, akkor szerintem inkább gyógyteával próbálkozz. Talán a citromfű bír ilyen hatással, de nem vagyok benne biztos, nézz utána. És ott is tartsd be az adagolást, ne vidd túlzásba mert megterheled a szervezeted, főleg a vesédet.
Szia,köszi hogy írtál.
Jártam pszichológushoz,pszichiáterhez generalizalt szorongásom van és szociális fóbiam.Jártam egy darabig de nem is ez a lényeg,nem iírtak fel gyógyszert mert 16 vsgyok, azt mondták, ha 17 lennék felirnák.Hallottam, hogy van akinek ennyi idősen a háziorvos is felirja,úgyhogy ez azért nevetséges, hogy nekem nem írtak fel, ne azon az 1 éven múljon már:) a szorongás nem korfuggo. Az összes ilyen teát, valerianat próbáltam már, semmi hatása :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!