Mit tegyek? Nem tudok megváltozni. Kezdek megbolondulni?
Úgy érzem, hogy nem bírom már tovább. Mindenem megvan, de mégis mindig problémázom valamin.
A szerelmi életem mindig szerencsétlen volt, sosem kellek senkinek, pedig tényleg szerelmes voltam többször is, és mindent megtettem, hogy minden jó legyen.
Képtelen vagyok tanulni, mindig elcseszem az időt, aztán este döbbenek rá, hogy megint nem csináltam sz*rt sem... Még érettségire sem tanultam. Ugyan egyik érettségim sem lesz rossz, de nem elég ahhoz, hogy felvegyenek oda, ahová szeretnék menni. Anyukám mindig cseszeget, hogy milyen lusta vagyok, én meg nem tudom elmagyarázni neki, hogy nem lusta vagyok, hanem egyszerűen KÉPTELEN vagyok bármire. Mindig csúnyákat kiabálok rá, azt mondom, hogy utálom... Nagyon bánom, mert nagyon szeretem, és tudom, hogy jót akar, de...
Már mindentől a plafonon vagyok, hiába határozom el, hogy nem kiabálok többé anyukámmal, nem tudok változni.
Emellett valószínűleg OCD-s (kényszerbeteg) vagyok, agresszív kényszergondlatokkal küzdök, és egyfolytában azt hiszem, hogy meg fogok bolondulni, és skizofrén leszek, vagy valami.
Az egyedülléttől is rettegek. Szinte mindentől rettegek, az egész élettől, sokszor már arra gondolok, hogy jobb lenne, ha inkább nem is élnék.
Nagyon félek, hogy egyszer végső elkeseredettségemben valami szörnyűséget teszek...
Hogyan változzak? Ez már kész pokol!!!
19/L
nincs
de ugye arról van szó, hogy a Te esetedben nem egészen tökéletesen működő pszichéről beszélünk (nem tudom, jól fogalmaztam-e, hogy ne bántsalak meg)
Mit értünk tökéletesen működő psziché alatt?
Tudom, hogy nem vagy teljesen normális, de azért őrült sem... Tisztában vagyok vele, hogy mi a bajom, és van rálátásom a problémára, ez pedig a durva elmebetegekre általában nem igaz. Valamint senki nem hiszi azt rólam, hogy bántani fogom, senki nem gondol agresszívnak, hiszen soha nem tettem semmi ilyesmit. Normálisan viselkedem társaságban. Mindenki tudja, hogy nem vagyok átlagember, de nem hisznek bolondnak sem. Még azok sem, akiknek beszéltem a problémáimról.
ja és ne az interneten különböző fórumokon lévő betegek alapját vegyed, minden betegség más és más. Kinek kínzóbbak a mindennapjai, kinek kevésbé.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!