Mit tegyek? Nem tudok megváltozni. Kezdek megbolondulni?
Úgy érzem, hogy nem bírom már tovább. Mindenem megvan, de mégis mindig problémázom valamin.
A szerelmi életem mindig szerencsétlen volt, sosem kellek senkinek, pedig tényleg szerelmes voltam többször is, és mindent megtettem, hogy minden jó legyen.
Képtelen vagyok tanulni, mindig elcseszem az időt, aztán este döbbenek rá, hogy megint nem csináltam sz*rt sem... Még érettségire sem tanultam. Ugyan egyik érettségim sem lesz rossz, de nem elég ahhoz, hogy felvegyenek oda, ahová szeretnék menni. Anyukám mindig cseszeget, hogy milyen lusta vagyok, én meg nem tudom elmagyarázni neki, hogy nem lusta vagyok, hanem egyszerűen KÉPTELEN vagyok bármire. Mindig csúnyákat kiabálok rá, azt mondom, hogy utálom... Nagyon bánom, mert nagyon szeretem, és tudom, hogy jót akar, de...
Már mindentől a plafonon vagyok, hiába határozom el, hogy nem kiabálok többé anyukámmal, nem tudok változni.
Emellett valószínűleg OCD-s (kényszerbeteg) vagyok, agresszív kényszergondlatokkal küzdök, és egyfolytában azt hiszem, hogy meg fogok bolondulni, és skizofrén leszek, vagy valami.
Az egyedülléttől is rettegek. Szinte mindentől rettegek, az egész élettől, sokszor már arra gondolok, hogy jobb lenne, ha inkább nem is élnék.
Nagyon félek, hogy egyszer végső elkeseredettségemben valami szörnyűséget teszek...
Hogyan változzak? Ez már kész pokol!!!
19/L
nem én írtam, hogy agresszív kényszergondolataim vannak...
tudod, lehet, az amerikai lövöldözők se dühöngő őrültként kezdik, ők is azt hiszik, hogy uralni tudják a helyzetet, aztán...
"Kényszerimpulzusok során, olyan késztetéseket él meg az egyén, melyek teljesen idegenek tőle, pl. gyermek kidobása az ablakon, mások bántalmazása, öngyilkosság, stb. Bár szinte soha nem teszik meg, nagyon erősen szoronganak, hogy egyik pillanatban, a figyelmük lankadásával megtörténik a baj, mégis szörnyű tetteket követnek el. Ennek elkerülésére ezért "biztonsági intézkedéseket" hoznak, ám ezek éppen jellegük miatt jelentősen beszűkítik életterüket (pl. nem merik gyermeküket kézbe venni, másokat kérnek meg az ellátásukra, nem mernek az ablakhoz menni, stb.)."
( [link] )
Nekem rettenetesen sértő, hogy azt feltételezi valaki, hogy tömeggyilkos leszek. Ráadásul hipochonder is vagyok. Folyton ezektől a kényszeres gondolatoktól szenvedek, soha ne tudd meg, hogy mennyire, és akkor jössz még tetézni az ilyen kijelentéseiddel.
Soha nem bántottam senkit fizikailag.
Hiába is magyarázok neked bármit, látom...
Fogalmad nincs szerintem az egész témáról, szóval nem tudom, hogy miért jössz ebbe a témakörbe.
A tömeggyilkosok a pszichopatákból lesznek. Nézz utána!
Oké. Akkor neked van igazad... Az összes tömeggyilkos kényszeresként kezdte.
Tudod mi az a félelem? Rettegés? Szorongás?
Nálad van esély arra, hogy önszántadból megtedd azt, amitől a legjobban rettegsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!