Segítség! Visszatérő szörnyű emlék. Hogy szabaduljak meg tőle végleg?
Figyelt kérdés
Apám megverte anyámat 11 éves koromban. Anyunak eltört a keze. Azóta is együtt vannak. Így,15 évesen egyre többször eszembe jut és sokszor sírok. Nagyon rossz emlékeket idéz fel. Hogy szabaduljak meg ettől az emléktől? Már álmomban is előjött és újra annak a 11 éves kislánynak éreztem magam, aki este sikított a szobályában.2017. márc. 6. 00:01
1/6 anonim válasza:
Nagyon befojasolt teged pszichikailag ez a dolog , szerintem az a legjobb dolog , hogy elmesz egy pszichologushoz . Apud es anyud most mijen kapcsolatban elnek ? Egy kicsit sokkolo ezt igy olvasni , hogy eltorte e kezet !
2/6 anonim válasza:
Hát... csak az lenne a megoldás mégis, ha elítélnék apádat súlyos testi sértésért és neked nem kéne egy lakásban élned vele.
3/6 anonim válasza:
Pech... míg anyád tűri, addig nem lesz változás.
Hiába jelentenéd fel, letagadná, szoval...
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából mar nem lenne értelme feljelenteni, hiszen négy éve történt. Most ugyanolyan a kapcsolatuk, mint más normális házaspárnak. Párszor veszekednek, de ez az eset csak egyszer fordult elő.
Spichológushoz meg nem mehetnék el, mert akkor a szüleim megtudnák, hogy én még nagyon is emlékszem erre, mert azóta kb mintha meg sem történt volna. Szerintem ők "elfelejtették".
Nagyon el szeretném már felejteni ezt az egészet... de nem megy...
2017. márc. 6. 18:14
5/6 anonim válasza:
Szerintem meg nyiltan beszelned kellene errol szuleiddel is ! Nem te tehetsz rola ,hogy ez tortent.
6/6 anonim válasza:
Szerintem lehetséges, hogy 5 év az elévülési idő, úgyhogy még van rá lehetőség feljelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!