Minden pszichológus meleg-barát?
Figyelt kérdés
TB-s pszichológust vennék igénybe, de félek attól, hogy valaki olyanhoz kerülök, aki nem annyira szereti a melegeket.#meleg #homoszexualitás #Budapest #depresszió #pszichológus #személyiségzavar #skizofrénia #mentális egészség #pszichoterápia
2017. febr. 28. 19:43
11/12 anonim válasza:
Egyébként annak van köze a melegséghez,amiért igénybe akarod venni a pszichológust vagy más dologról van szó?
12/12 Bécs P válasza:
Szia,
jó sok téma #-va van.
Egy segítő szakember elfogadja azt, ha meleg vagy, ez nem akadály egy pszichológusnál, ha emiatt szeretnél menni. Előttem 1-2-en már kifejtették ezt.
Ha:
- depresszió, amennyiben tényleg az, klinikai szakpszichológus (+pszichiáter).
Szkizofrénia: pszichiáter.
Személyiségzavar: pszichiáter + klinikai pszichológus.
Tanácsadás, információk, stb: bármely típusú pszichológus. Véleményem szerint havi 2 alkalom is több, mint a semmi, sokat adhat. Én még nem hallottam olyan véleményt (pedig vannak ismerőseim a gyakorlatban már), hogy egy pszichológus nem fogadta volna el a melegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!