Mi lehet a bajom? Mi van velem?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, nagyon szeretjük egymást, fél éve vagyunk együtt. De nagyon féltékeny tudok lenni, és nagyon haragudni valamiért. Például engem a múltja is felkavar ha eszembe jut, pl hogy mennyi lánnyal kavart. Vagy mikor már együtt voltunk, hogy képei voltak a telefonjába más lányokról (bikinis stb) de azt mondta hogy csak haverjanak kuldte de azert ott volt a telefonjába 3-4 hónapig, es olyan lanyokrol akiket ismerek, más lánynak szivet írt, képeit lájkolta. De mióta mondtam neki abbahagyta. De ha viccből is mondd olyat, hogy mást lányt néz vagy felhozza a múltját akkor már nem szólok hozzá, sírógörcsöm van, agresszívan és gonoszan viselkedek a környezetemben lévőkkel. Neki nem volt még egy barátnője sem. Viszont nekem volt még egy barátom akit nagyon szerettem de ha ilyeneket csinált annyira nem viselt meg. Lehet, hogy lehet az az oka, hogy túlságosan is érzékeny vagyok és ha megszeretek valakit akkor nem akarom elveszíteni? Régebben pszichológushoz is jártam, mert érzékeny voltam minden téren ha már anyukám egy rossz szót szólt, sírtam és vágtam magam miatta. Lehet, hogy most is rámférne egy pszichológus hátha segítene a viselkedésembe, és a önbántalmazás gondolatát is kiverni a fejemből.2016. júl. 29. 21:08
1/3 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondat kérdésnek szántam. Plusz az lenne még a kérdésem, hogy anyukámmal élek és nem tudom neki, hogy tudnám felvetni a pszichológus dolgot. Azt tudja, hogy vágtam magam..
2016. júl. 29. 21:24
2/3 anonim válasza:
Szerintem ezzel önmagadnak is ártasz és a kapcsolatnak is. Üljetek le és beszéljétek meg egymással felnőttek módjára, az egyik alapvető dolog a bizalom, különben megmérgezi a mindennapokat. Ezen pedig nem pszichológus segíthet hanem kizárólag ti ketten, együtt.
3/3 anonim válasza:
Egy pasi mindig is nézegetni fogja a csajokat, mindig azt fogja lesni, hogy milyen a teste, de addig örülj amig a testét nézi, és amíg csak nézi!
Nyugodj le, a bizalom a legfontosabb!!!
Neked a lelkedet is, a belsődet is szereti.
Az ha bejön neki valami jó s*ggű jó mellű nő a számítógépen vagy az utcán, hát nem tök mindegy? Hadd irogasson akinek akar és azt amit akar, ha szabadságot hagysz neki, nem fog kísértésbe esni (ha pedig mégid akkor hagyni kell a fenébe, mert nem szeret igazán)
Melletted van! Élvezd ki. És ne akard hogy a féltékenykedésed (és nem mellesleg a vagdosásod --> a pasik ezt ki nem állhatják) miatt otthagyjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!