Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Muszáj pszichológus?

Muszáj pszichológus?

Figyelt kérdés

Mindenki mindig azt mondja, hogy pszichológushoz kéne mennem a bajaim miatt. Voltam is de eldöntöttem hogy nem megyek többet mert nagyon kellemetlenül éreztem magam.

A kérdésem az, hogy miért nem jó egy barátommal kibeszélni a dolgokat? Tudom hogy nem szakember de legalább ismer...

16F

2016. jan. 20. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre így nehéz válaszolni, konkrétum nélkül.
2016. jan. 20. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha mindenki azt mondja neked, menj pszichológushoz, akkor valószínűleg nem véletlenül mondják.

Nem muszáj, csak sok esetben érdemes elmenni.

Baráttal is beszélgethetsz, igaz, ő nem szakember, sok mindenben segíthet is, de...olyan sokat mondták neked a szakembert, hogy valószínűsíthető, ő fog tudni segíteni és nem egy-két-sok baráti beszélgetés.

Ha nem érezted jól magad, akkor mondd el neki. Ha továbbra is zavar, akkor egyszerű, keress másikat.

Nem azt mondom, muszáj elmenned, hanem azt, biztosan fontos lenne neked a környezeted szerint.

Ha nem írtad volna a környezeted hozzád állását, akkor azt mondtam volna neked, kérj segítséget a barátaidtól, szüleidtől pl. , de a helyzeted már túlmutat ezen. Keress olyan pszichológust, ami szimpatikusabb. Sok sikert.

2016. jan. 20. 21:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mentek a mancsok (:
2016. jan. 20. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!