Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » MIt csináljak most?

MIt csináljak most?

Figyelt kérdés
Nem bírom tovább, 24 lassan 25 éevs srác vagyok 2 és fél éve sehol nem kapok munkát. Anyám nagy beteg nem dolgozik, apu dolgozik de ő is beteg jelenleg abból a pénzből élünk, kis panelban, egy szakmám van Gygymasszőr de sehol nem találok vele munkát. Anno azt hittem férfi masszőrőkre nagyobb szükség van, tudnék vállalkozsát is csinálni, de úgy látszik ez is már az erkölcsi nomrákat átlépő éstartalmű foglalkozásba ment át, mármint oylan állásokat lehet scak találni és csak nőknek ügye. Szóval azóta a 2 és fél év alatt több helyre beadtam az önéletrajzomat semmi, nem jeleztek vissza, sehonnan sem. Se betanított munka semmi. Nincs mobilteelfonom sem. Ennyire nicns pénzünk. Céges laptopot hazsnálok most, amit apám hazahozott a cégtől 3 honapra. Semmim nicns már , most kéne élnem a kariieremet és semmi. Ujra érettségizni pénzbe kerül, egyetemre szeretnék menni, de pénzbe kerül, Senki nem segít nekem, Én nem vagyok aza panaszkodos típus, de most tényleg gáz ez a helyzet. 2 éve nem találok mukát, Nem tudok iyg emberek tárasáágba sem járni, mert van hogy jegyre nincs pénzem. Gyrába 4 műszakba havi 80 ezerért, egyszer dolgoztam ott de otthagytam miután egy , nem mondom kia nevét, nem vagyok rasszista ellopta, a telefonomat, meg a szemüvegemet, és azóta nincs, se szemüvegem se telom. kb., 100 ezer forintba került.És azóta nem dolgozok iylen helyeken. Msá ehlyre meg nem vezsnek fel, sehova proetkcióm pedig nincs. Most akasszam fel magam? Teljesen kilátástalan így az életem, 25 éves vagyok lassan, és nincs így életem, semmi. Külfödlre megint nem tudok kimenni, uygancsak mert nicns alaptőkém. Meg semmi. Nem vagyok az a panaszkodos típus de ha már 2 és fél éve nem találok munkát, nem így képzeltem el, a 20 évem elejét. Másik szakmát tanulok majad, estin de melette hol dolgozzak? Ráadsul tbt is fizetni kell valahogy meg minden. Miért van az ebben az országban, hoyg scak azok boldgulnak akiknek van protekciójuk? Miért,? Hiáéba küldözgetem az önletrajzomat, profession.hu meg trásai soha nem jeleznek vissza. Semmitt. hiába küldök be 666 motiveációs levelet. Semmi. Nem tidom tényleg ettől vagyok depressziós is.
2017. febr. 16. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2017. febr. 16. 19:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Kecskeméten
2017. febr. 16. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, ott mik a lehetőségek, de Budapesten van bőven munka, és valós állások.Esetleg személyesen keress fel ott cégeket, önéletrajzzal.
2017. febr. 16. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Vonat jegyre alig van pénzem- Hiába keresek fel, nem reagálnak semmit, azt mondják majd értesítenek és stb.
2017. febr. 17. 07:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!