Hol kezdődik a betegség és hol a tudatlanság?
Figyelt kérdés
Vajon mindenki beteg? Vagysenki? vagy mindenki azt hiszi8 mindent tud pedig nem is nem tudnak semmit senki mi ez miért valaki miért nem akarom de azthiszik nem őrültem meg valaki2017. febr. 11. 15:56
1/1 anonim válasza:
Értelmezhetetlen a kérdésed. Használj írásjeleket mert nem tudjuk mire gondolsz.
A kérdésből amit ki tudtam venni: szerintem egy egészséges ember tisztában van azzal hogy a tudásának határai vannak. Nem okoskodik olyan dologban amihez nem ért. A másik hogy a teljes tudatlanság nem igazán létezik. Mindenkinek van érdeklődési köre amiről van elméleti tudása is. Elmebeteg az is aki mindenttudónak képzeli magát. Senki sem tévedhetetlen. Mindenki beteg vagy senki? Kérdező szerintem nem minden fekete és fehér az életben. Vannak betegek, vannak őrültek, vannak egészséges emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!