Gondolat rohamok/agytúlpörgés lehet valami jele?
Körülbelül nyár közepén kezdődtek a gondolatrohamok.
A mentális egészségem nem túlságosan fényes és általában erről kezdek el gondolkodni amikor jönnke ezek a rohamok. Túl gondolom az egészet hihetetlen gyorsasággal veszek át mindent az agyamban és ilyenkor le kell állítsam magamat mert különben úgy érzem, hogy össze fogok esni. Leginkább akkor történik meg amikor az életemmel kapcsolatban gondolok valamire.
Lehet-e ez egy mentális betegség jele?
Volt ilyenem, igen, és az a tapasztalatom, hogy azok a gondolatok addig nem hagytak nyugodni, amíg nem foglalkoztam velük érdemben. Terápiára jártam és közben még sokáig tartott ez a gondolat-viharzás, de idővel, ahogy szépen feldolgoztam a problémáimat, egyre kevésbé zaklattak, egyre hosszabbak voltak a nyugis időszakok, aztán végül már én magam váltam képessé irányítani, hogy mikor akarok a gondolataimmal foglalkozni (néha azért időt kell rá szánni, de nem vészes).
Szóval utólag azt mondom, hogy azért volt tele az agyam mindenfélével, mert foglalkoznom kellett vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!