Volt kamaszok, nektek ez meddig tartott? Mi segített nektek ebben? (többi lent)
Én nem hiszem, hogy ez kizárólag a hormonokon múlik... persze a kamaszkor mindenképpen nehéz, hiszen ilyenkor megkérdőjeleződik az identitás, teljesen újra kell definiálni az önmagunkhoz és a világhoz fűződő viszonyunkat, ez pedig mindenképpen felkavaró.
De amikor már fizikai tünetetekben nyilvánul meg a probléma és eluralkodik az emberen a negatív hangulat, életérzés, akkor ott már más gond is van.
Nekem például nem múlt el a kamaszkor után sem, sőt, 21 éves koromra mély depresszió és pánikbetegség alakult ki, szívritmus-zavarral megspékelve. (Gyógyszert kellett rá szednem.) Szóval én nem bagatellizálnám el a problémát annyival, hogy kamaszkor és majd elmúlik, mert sajnos erre semmi garancia nincs. Lehetnek egy kamasznak is komoly(abb) problémái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!