Kinek segített pszichológus, pszichiáter megoldani a problémáit? Úgy, hogy már nem jár hozzá, és teljes életet tud élni azóta.
A pszichiáter az első 5 alkalommal teszteket töltetett és kérdezett, 9000/alkalom, aztán elkezdett kísérletezni rajtam gyógyszerekkel. A 4. zombigyógyszer után otthagytam az egészet, de addig kifizettem már egy rakás pénzt.
A pszichológus nálam nem segít, mert hiába mondja nekem hogy mit kellene tennem vagy éreznem, a berögzült dolgaimat az nem tudta megváltoztatni.
A párom többet segített nekem, mint a kettő együttvéve. Nem lehet komolyan venni olyan embereket, akiknek komoly anyagi érdekük van a betegségedben. Óriási üzletág mindkettő.
Nekem a pszichiáterem segített.
Iszonyúan gyógyszer ellenes, csak a legvégső esetben ad. Nekem kb 3 hónapig kellett szednem, miután 1,5 éve jártam hozzá.
A pszichológusokkal nagyon befürödtem előtte, az egyik többet rontott az állapotomon, mint a másik.
Kb. 8 hónapja élek orvos nélkül teljes életet, pedig azóta ért egy-két nagyobb megrázkódtatás, de már tudom kezelni.
Nekem is azonosak a tapasztalataim,mint a 2-es válaszadónak.
3-as,ki a te orvosod? Csak mert a pszichiáterek elsősorban gyógyszereléssel "tudnak" segíteni,ez a specialitásuk egy pszichológussal szemben. Általában,és sajnos.
A legtöbb triciklusos antidepresszáns tájékoztatójában le van írva, hogy az első 1-2 héten fokozódhat az öngyilkossági hajlam. Tanulságos.
Nem tudom, hogy tud valaki létezni ilyen szerek mellett? Tizenórákat tudtam aludni, szédelegtem az utcán mint a részeg, még jobban szorongtam attól hogy hogyan is nézhetek ki kívülről, mint előtte. Amelyik nem ezt csinálta, annál nem éreztem semmit.
Komolyan működik valakinél?
Sajnos én is csak negatívan tudok hozzászólni, tudom hogy a kérdésed alapvetően a pozitív tapasztalatokra irányul, de úgy érzem jobb ha te és bárki aki olvassa tud róla...
az antidepresszánsok nem igazán hatnak... én csak az első 2-3 hétben éreztem hogy babrál valamit az agyamnál, de olyan volt mintha drogoznék... 5-8 órán keresztül viszonylag jókedvem lett, néha még a semmin is vigyorogtam, aztán bumm jött a fordulat és 2 órás sírógörcs meg világvége hangulat, pánik. Aztán 1 hónap múlva már olyan volt mintha semmit se szednék. Kaptam mellé másik bogyót hangulatingadozásra, 1 hétig megint jobb kedvem lett, aztán ismét semleges/negatív. Az étvagyamat viszont úgy megnövelte hogy zabálni tudtam volna egész nap, fel is jött 5kg. Úgyhogy abbahagytam, nekem ez nem hiányzik. Kísérleteztek közben rajtam másféle bogyókkal, egyiktől brutálisan lezsibbadtak a végtagjaim, a karjaimat alig bírtam felemelni hogy megmossam a hajam, a másiktól olyan egyensúlyzavarom lett hogy 3szor mentem neki a falnak mire kiértem a wc-hez. Ennyit a hangulatjavítókról. Pszichológusnak nem látom semmi értelmét, egyrészt mert nem szeretem bárkinek ecsetelni a személyes problémáimat, másik attól hogy elmondom úgyse lesz jobb, és akkor még fizessek hogy meghallgasson? Hülyeség. Másrészt látom az ő szemszögéből a dolgot, bemegy hozzá napi kb 5-10 ember, mind elnyavajogja a kínjait, ő meg bezsebeli a pénzt és várja hogy vége legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!