Bipoláris zavar, mit lehet tenni?
Tudtam egy ideje hogy vmi nem stimmel velem, hát ma este rászálltam a netre és mindent végiggurigáztam, és beigazolodott a gyanum, valami nem okes: bipoláris zavarom van.
Elolvastam vagy 4-5 weboldalat, es a tunetek ijesztoen igazak ram. nem mindegyik, de nagyon sok teljesen. raadasul olyan eset vagyok, hogy naponta tobbszor is valtozik a hangulatom.
nem reszleteznem, legyen annyi eleg: felismertem, ez a bajom.
kihez forduljak, mit csinaljak?
17f
:D Legalább a google scolar-t használtad, vagy az ilyen nők lapja café és társai oldalakról tájékozódtál?
Ha én mindent elhittem volna amit a google-on olvastam már nem is élnék elvileg...
Második, te honnan szedted ezeket az ökörségeket?
Nekem bipolárisom van. Nem a netről szedtem, hanem pszichiáter állapította meg, kezelnek is vele.
Hidd el, amilyen balgaságokat leírtál, azt még egy durván skizo ember sem tenné, nemhogy egy sima bipoláris.
Kérdező, te meg ne a netet bújjad, ha gondod van, menj pszichiáterhez, majd az megállapítja, mi az. Ha naponta többször változik a hangulatod, nem vagy bipoláris. Egy ilyen erős eset már rég pszichiátriai kezelés alatt állna, már ha már nem lett volna rég öngyilkos, és olyan ritka, mint a fehér holló.
Én már elég extrém esetnek számítok, és nálam is csak 3-4 naponta van "műszakváltás".
A hozzád hasonlók miatt nem veszik komolyan a mentális betegségeket.
Nekem is naponta többször változik a hangulatom. Nálam erős borderline személyiségzavart állapított meg a pszichiáterem. Ehhez több óra beszélgetés és 60-70 oldalnyi teszt kellett.
Szerintem keress egy jó pszichiátert vagy próbálj bejutni egy csoportos pszichoterápiára. ha szeretnél beszélgetni, akkor nyugodtan írjál privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!