Bipolaris zavar eseten van olyan aki nem kezeli magat gyogyszerekkel?
Figyelt kérdés
Segitseget szeretnek kerni ezzel kapcsolatban.2016. júl. 11. 18:10
1/4 anonim válasza:
Én mostanában elég rosszul festek ki, de megoldom gyógyszerek nélkül is majd.
2/4 anonim válasza:
Bipoláris zavarral kezelnek 10 éve. Lamolepet szedek, és teljesen jól vagyok. Gyógyszer nélkül nem lennék tünetmentes. Az első években sokat szenvedtem a betegség miatt.
3/4 anonim válasza:
Lamolepet szedtem én is, de már úgy érzem nincs rá szükségem.
4/4 anonim válasza:
A bipoláris zavart tudni kell kezelni magadban. A gyógyszerektől őrült leszel. Hiszen az olyat tesz veled, ami alapjában véve nem vagy. Egy beképzelt állapotot, hogy rendben vagy, de valójában akkor vagy rendben, ha gyógyszer nélkül is rendben vagy. Gondoljunk itt arra, hogy egy kéz nélküli ember sincs rendben, de mégis rendben lesz, ha megtanul a lábával rajzolni, enni. Szóval inkább azt kéne tanítani az orvosoknak, hogy bipolárisoknak tréninget szervezni, ahol eltanulhatnak fortélyokat a két külön világbéli pozitív viselkedésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!