Mi lesz a pszichiaternel? 15/l
a pszichiáter egy olyan orvos, aki tanult 8+4+6+szakvizsga ~20 évet, arra tette fel az életét, hogy segítsen egészséges, tanulni, dolgozni tudó, szabad, értelmes felnőtté válni.
Nem akar senkiből kövér tesze-tosza disznót csinálni.
Ne félj, meggyógyítanak és szép, egészséges felnőtt nő leszel!
Hozod a tüneteit:
Azt kellene elmondanod hogy az "ezért lefogytam" mit takar, a kérdésből is trükkösen 'kihagytad'. Tipikus testképzavar amit leírsz.
Reggeli, ebéd, vacsora, na persze!
Szerinted te most kinek hazudsz, nekünk vagy magadnak?
Mert magadnak lehet ám hazudozni, de nekünk felesleges. Tudod, hülyék a túloldalon...
Aki eszik rendesen, az nem fog a semmitől 20 kilót lefogyni, anorexiásra aszalódni.
Gondolom a reggeli nálad az, hogy veszel egy levegőt, ebédre iszol egy korty vizet, vacsorára meg sóhajtasz egyet.
Nekem az a véleményem, hogy az ilyen embereket hagyni kell éhen halni, mert kártékonyak, károsan befolyásolják a buta nőtársaikat, ragályként terjesztve az anorexiát. Egy normális alkatú nő a mai világban már kövér, köszönhető az ilyen idiótáknak.
De nem lehetek anorexias, mert tisztaban vagyok azzal, hogy nem vagyok köver. De nem is akarok az lenni, visszahizni.
Nem szedtem semmifele fogyaszto port.
Reggeli: teljes kiörlesu kenyer vajjal, csirke vagy pulykasonkaval, zöldsegekkel
Ebed: a suliban, valamilyen hus melle vagy krumpli, rizs, teszta stb.( ezekböl nem sok) plusz sok zöldseg
Vacsora: altalaban 250-300 g turo plusz valamilyen gyumölcs
Tehat eleve nem ertem, hogy lehetnek anorexias, nem napi 300 kcal-t eszem?
jaj bocs, most láttam,nem szedtél
Nyugi, kiderítik, mi a baj és meggyógyítanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!