Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kinek segített pszichológus,...

Kinek segített pszichológus, pszichiáter megoldani a problémáit? Úgy, hogy már nem jár hozzá, és teljes életet tud élni azóta.

Figyelt kérdés

2016. szept. 15. 09:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9-es megfogalmaztad a lényeget, nagyjából erről szól ez a nagy orvoslás. Az a legnagyobb gond, ha ők elszúrnak valamit (ami szerintem alapjaiban el van szúrva) a kezelésben vagy a gyógyszerelésben...még felelősségre sem vonhatók ! Milyen már hogy az egyik gyógyszer Sz a r és ad egy másikat, az meg F o s és írja a harmadikat és így tovább... ÁÁ vicc az egész és ezért még fizetünk wáááhhháà hát tényleg hûlyék vagyunk bocs én már csak voltam. :D
2016. szept. 15. 20:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam a pszichiáternél, részletesen elmondtam mi újság (bár magam is tudtam mi bajom), aztán elkezdtem szedni, amit felírt, a 4. héttől kezdve javult és azóta is (évek óta) teljesen jó.
2016. szept. 15. 20:45
 13/19 A kérdező kommentje:
12# mesélj, mindent tudni akarok...ha megtennéd, hogy leírod mi bajod és mit szedsz ? köszi
2016. szept. 15. 21:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Pánikbetegség szorongással.

Az antidepi pedig a Serlift.

2016. szept. 15. 22:02
 15/19 A kérdező kommentje:
Elolvastam a mellékhatásokat... én biztos nem venném be, de ha te Jobban vagy és kiegyensúlyozott az életed, akkor ok. Hosszútávon mindenképp rendszeresen nézesd a labor eredményeid... ez csak egy megszívlelendő jótanács.
2016. szept. 16. 09:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Ja, még annyi hogy ez valójában tünetmentesítés, ettől a szorongásos problémád nincs megoldva... Az nem megoldás, hogy élethosszig szeded ezt a gyógyszert.
2016. szept. 16. 09:29
 17/19 anonim ***** válasza:

A mellékhatásokat lehet, hogy elolvastad, csak azt nem, hogy mennyi az esélyük.

Nem feltétlen kell élethosszig szedni, egyszer már leálltam vele 3 évig, 2 és félig jó is volt, utána rosszabb, de nem annyira, mint előtte.

Egy csomó gyógyszert kell folyamatosan szedni. Most ezért ne szedjen valaki pl vérnyomáscsökkentőt?

2016. szept. 16. 17:06
 18/19 A kérdező kommentje:
Vérnyomáscsökkentőt sem kell szedni.. mindenki választhat, annak az ellenszere az egészséges életmód. Ahogy a pániknak meg az, hogy megtanulod kezelni és akkor nem kell gyógyszer, persze egyszerűbb bevenni... Nem szeretnék okoskodni, ez a te döntésed ! Mint ahogy a családba nálam is van rokon, aki mozgás helyett inkább zabál, dagadt és igen magas a vérnyomása...
2016. szept. 16. 17:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Na látod, ez a nagy tévedés. Magas vérnyomás nem csak egészségtelen életmódtól lehet. Ahogy pl rák sem, meg egy csomó betegség. És milyen meglepő a pánikbetegség sem életmód kérdése.
2016. szept. 16. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!