Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen módszerek léteznek...

Milyen módszerek léteznek manapság arra, hogy a múlat feldolgozzam, és teljes életet élhessek?

Figyelt kérdés

2016. szept. 12. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Pszichológus.
2016. szept. 12. 13:07
 2/9 A kérdező kommentje:
ok ezen kívül?
2016. szept. 12. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:

#1:

A pszichológus nem módszer!

Kérdező:

Ha a pszichológus kapott terapeuta kiképzést, lehetnek módszerei

- súlyos esetben a KIP javasolt első két ülésen, mert kevéssé terheli meg az elmét

- veszélytelen (vagy KIP utáni) problémánál, alkalmazható a kor regresszió

2016. szept. 12. 16:00
 4/9 homo ludensz ***** válasza:
Csináltass egy regressziós hipnózist. Keress valakit aki le tud nyúlni a tudatalattidba mert ott vannak elraktározva az emóciók,engramok,emlékek melyek most megkeserítik a mindennapjaidat.Az én olvasatomban ez transzcedetális tudatgyomlálás.
2016. szept. 12. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:

#4 Na neeeee!

Kor regresszió: https://www.youtube.com/watch?v=RX-4HASvEYM

2016. szept. 12. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Az egyetlen modja az, hogyha megbekelsz a dolgokkal, amit tortentek. Illetve "lezarod" oket. Tegyuk fel, ha volt valaki aki a multban bantott teged, akkor keresd fel es beszeld meg vele a dolgokat. Ezt csak igy lehet elrendezni.
2016. szept. 12. 22:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Uhh 6- os ezt ugye nem mondod komolyan a félviládggal hadban állok.
2016. szept. 13. 10:36
 8/9 A kérdező kommentje:
És ha velem szemben követték el, mit beszéljek egy olyan emberrel, akit 16 évig a barátomnak tartottam, és cserben hagyott életem egyik legrosszabb helyzetében ? Soha nem bàntottam meg semmivel!
2016. szept. 13. 10:58
 9/9 homo ludensz ***** válasza:
Megnéztem a Bástyai féle videót és ő másnak nevezi de nagyon hasonló a regressziós hipnózishoz,bár kényesen kerüli a hipnózis megnevezést.
2016. szept. 13. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!