9Enikő2 kérdése:
Ki mit tud bővebben a kényszerbetegségről (új kutatások, könyvek, bármi ami segítség lehet) Hogyan sikerül kezelni, milyen módszerek válnak be?
Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 13:37
1/6 anonim válasza:
A mélylélektani terápiák a hasznosabbak, a legeredményesebb a hipnobehaviorista módszer.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudsz erről bővebben is irni? Régóta vagyok már benne, több mindent kipróbáltam már. Csak nem te is benne vagy?
2016. jan. 19. 15:09
3/6 emily78 válasza:
Szia! Erre én is kíváncsi lennék.
4/6 anonim válasza:
en most talaltam a you tube on egy fantasztikus eloadot remekul magyaraz es tanacsokat is ad a kenyszerbetegsegre, de angolul van, ha tudsz angolul akkor megirhatom a nevet ha erdekel.
6/6 anonim válasza:
Szia! Én is OCD-s vagyok, most nagyon szenvedek tőle, ezért szinte egész nap a netet böngészem infókért és segítségért. Facebookon eddig a Pure-O nevű oldalt találtam, ami hasznosnak tűnik, főleg a Pure-O OCD-vel foglalkozik, de szerintem a többi fajtája esetén is hasznos lehet.
Ha tudsz valamennyire angolul, érdemes megnézni a Mighty amerikai oldalt, ezen belül is Mighty on OCD. Itt vannak videók, hogy mit tegyél, ha rádtör a betegséget, sorstársak történetei, tanácsok, stb.
Remélem hasznos, ha találok még valamit, megírom, illetve mindjárt keresek linkeket is! Sok sikert és kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!