Szorongásoldásra természetes módszerek?
Figyelt kérdés
Erős szorongásom van jó ideje, az okát tudom, 2 hét vizsgaidőszak előtt állok, de rengeteg más tényező van... nagyon szorongok, sokszor még a testem is megfeszül, izmaim görcsbe állnak.. jógát próbálgattam, egyszerű jógát kezdőknek, ez használt kicsit, utána jobb volt. Tudtok még ilyen természetes szorongásoldókat? Szóval nem gyógyszerek, hanem pl. jógából milyen típusú? Meditálás, relaxálás? Hogy csináljam? Sokszor már koncentrálni se tudok semmire, a tananyagot is anyum olvasta fel, hogy megmaradjon valami.. Gyógynövényes bogyókból Nervenpflegét szedtem egy ideig, nem éreztem hatását, most valeriana relaxot szedek, ettől legalább az alvásom nyugodt.
Köszönöm előre a válaszokat.
2015. máj. 31. 02:25
1/5 anonim válasza:
Igyál citromfű teát,és iratkozz be egy Tai chi tanfolyamra.
2/5 A kérdező kommentje:
Citromfű teát iszom minden nap. Itt a közelben nincs ilyesmi tanfolyamra lehetőség...
2015. máj. 31. 16:16
3/5 anonim válasza:
Ajánlom Szondy Máté könyveit plusz keress vezetett relaxációt, van fönt több is youtubeon.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2015. jún. 1. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!