Jó módszerek a pánik rohamok ellen, leküzdéséhez?
Próbáld meg amikor érzed, hogy mindjárt rád tör:
- végy néhány jó mély lélegzetet, és lassan fújd ki a levegőt a tüdődből.
- közben gondolj arra, hogy pánikra semmi ok, minden rendben
- erőnek erejével húzd mosolyra a szád!!!!
Tessék gyakorolni, gyakorlat teszi a mestert, pár alkalom és menni fog!!!
Ez az!
A gondolataidat kell a negatív beállítottságról átállítani egy pozitívabbra, jobban bízni a jövőben, jobban bízni önmagadban, miszerint bármit is hoz eléd az élet, azt képes vagy megoldani!!! A megoldásra összpontosíts, és ne a cselekvés hiányában bekövetkező végkifejletre!!!
Menj el egy szakorvoshoz, vagy egy agykontroll tanfolyamra, valami hasonló terápiára, ha úgy érzed, hogy egyedül nem vagy képes megoldani ezt a gondot.
Pszichés probléma, persze.
Akkor, akinek nincs pszichés problémája, annak miért van pánikrohama? Megmondom: azért, mert ez is kémia és genetika. A kérdező meg nyugodtan szenvedjen, ha nem képes bevenni 0,25mg frontint, azért, mert csak. Majd magas vérnyomásnál, kígyómarásnál, mindenféle egyéb nyavajáknál is jöhet a gyógyszerellenesség a köbön, (mert az olyan trendi), aztán majd meglátjuk, mi lesz.
A kezeletlen pánik meg egyre rosszabb lesz és akkor aztán tényleg sok gyógyszert kell majd szedni.
De miért azzal próbálod nyugtatni magad, hogy "ez csak egy roham"???
Arra gondolj, hogy "NINCS ROHAM! EZ CSAK AZ AGYAD MŰVE!"
A roham szót még a gondolataidból is töröld ki!!!
Azért írtam, hogy:
- lassú mély lélegzetvétel, és a levegő kifújása a tüdőből is lassan, hosszan,
- "erőltess mosolyt az arcodra!",
mert mosolygósan nehéz, nehezebb sötét, ijesztő dolgokra gondolni!!!!
Ezeket nemcsak úgy kitaláltam, én magam is volt időszak, amikor ezt szinte naponta csináltam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!