Módszerek depresszió általi fájdalom enyhítésére?
Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok nem tudok meglenni sírás, rosszkedv, hányinger stb. nélkül, plusz most lett vége egy komolyabb kapcsolatomnak. Valaki segítsen!2016. jan. 10. 15:34
1/9 anonim válasza:
Fohászlodj istennek. Ő majd segit neked. Mi vagyunk a nyájanés ő a mi pásztorunk. Meghallgat majd meglásd.
Shalom.
2/9 anonim válasza:
Hogyan tudna itt bárki segíteni? Ha ennyire rossz a helyzet orvoshoz kell menni. Jobb lenne ha megtudnád oldani anélkül. Mondjuk ha tényleg depressziód van azt fejben nem lehet megoldani, ott terápia vagy gyógyszer kell. Talán sport még segíthet.
3/9 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, kivéve az utolsót.
A második válaszolóval értek egyet, menj el dokihoz, mellette sportolj, a gyógyszert azért még meggondolnám.
4/9 A kérdező kommentje:
Reménytelennek érzem a helyzetem. Orvosoktól félek. Sok helyen lehet arról olvasni, hogy még több hülyeséget magyaráznak az ember fejébe.
2016. jan. 10. 16:44
5/9 anonim válasza:
Én is reménytelennek érzem a helyzetem, és én is félek az orvosoktól, de én alapból ilyen vagyok, manapság képes vagyok csak úgy bepánikolni ha beszélek valakivel az iskolában.
Szedd össze minden erőd és menj el egy pszichológushoz, nekem is el kellene mennem.
6/9 anonim válasza:
De nekem ezek inkább társaságban jönnek elő, és 1-2 napra néha közepesen jól leszek, utána akár 1 hétig jön a pokoli hangulat, ez már fél éve tart és már nem bírom tovább.
7/9 anonim válasza:
Az orvos nem magyaráz semmit a fejedbe. Másnak épp az a baja, hogy az orvos nem beszélget vele.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Fel fogok keresni egy orvost. #5-ös te is tedd ezt! :)
2016. jan. 10. 17:48
9/9 anonim válasza:
Örülök hogy felkeresel egy orvost, és szerintem hamarosan majd én is így fogok majd cselekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!