Szorongás miatti kézremegéssel, fulladással mit lehet kezdeni?
A frontin nagyon káros a szervezetre!
A szorongást csak te magad tudod legyőzni, belül! Meg kellene keresned az okát, mi idézi elő, mióta tart, min kellene változtatnod! Az agyad generálja ezeket a tüneteket, tudom, milyen szörnyű... ilyenkor az a fontos, hogy megnyugtasd magad belül, a szorongás hihetetlen dolgokat képes előidézni a szervezetben. Én nem kaptam levegőt, izzadni kezdtem, kivert a víz és szédültem, a baloldalam fájt, olyan volt, mintha elszorították volna a torkom és székelési ingerem volt, plusz rettegtem, hogy összeesek az utcán...nem bírtam felállni, úgy remegtem. Mindezt a pánikroham miatt.
Vannak nyugtató hatású gyógyteák, az orrodon vedd nyugodtan a levegőt és tudatosítsd magaddal,hogy elmúlik, nem lesz semmi baj! Mindez a fejedben dől el, csak te tudod, megnyugtatni magad!
levendula, orbáncfű
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!