Képtelen vagyok elfogadni a múltam. Hogy lehet ilyen nyomorék valaki, hogy meg kellett műteni epekővel amikor egészségesen táplálkozott? 25N
Figyelt kérdés
Miért nem hagyják meghalni aki nem egészséges. Aki nem egészséges az megérdemelné, hogy meghaljon. Tévedek? Hiba beleszólni a természet rendjébe ki hal meg...2017. jan. 28. 15:23
31/35 longlife válasza:
...Mi van? Miért kéne hálát adnom? Hogy megbetegedtem?...
Nem azért,hogy beteg lettél.Bár ki tudja.Minden okkal van.De ez már magas neked,mint tyúknak az eper fa.Hálát adni.Azt meg azért,mert sikerült a műtét.Amúgy van valami is amiért hálás vagy?Amit hálával tudsz kifejezni és nem hálapénzzel.
32/35 anonim válasza:
31. Igazad van. Bizonyára a kérdezőben inkább a negatívumok maradtak meg. Az orvosnak gondolom hálás lehet csak nem gondol bele. Az ápoló mint írtam pedig valóban jogtalanul járt el. Fel kéne keresni egy jó pszichológust és segítséget kérni abban, hohy tudnál továbblépni.
33/35 A kérdező kommentje:
Pszichológusok csak a pénzt teszik el, az idő meg úgyis megoldja...
Az ilyen ezo meg spiri dumák csak ártanak az embereknek, csak értelmetlen bűntudatkeltésnek jók, hogy az ember biztosan megérdemelte meg bevonzotta meg biztos a beteg tehet róla, nem a genetikai hajlam pl.. Fizethessen a sok sarlatán lélekgyógyítónak meg spiri tanítóknak.
Rájöttem, hogy ezért éreztem magam rosszul mert ez a felfogás folyik mindenhonnan.
2017. jan. 29. 22:17
34/35 anonim válasza:
A pszichológusoknak semmi köze a spiritualitáshoz.
35/35 A kérdező kommentje:
Azt erre a "minden okkal van" süket dumára írtam. :D Meghogy legyek hálás a betegségért, kösz b+ :D
2017. febr. 4. 00:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!