Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Képtelen vagyok elfogadni a...

Képtelen vagyok elfogadni a múltam. Hogy lehet ilyen nyomorék valaki, hogy meg kellett műteni epekővel amikor egészségesen táplálkozott? 25N

Figyelt kérdés
Miért nem hagyják meghalni aki nem egészséges. Aki nem egészséges az megérdemelné, hogy meghaljon. Tévedek? Hiba beleszólni a természet rendjébe ki hal meg...
2017. jan. 28. 15:23
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
De nekem azt mondta! Mert a beteg kiszolgáltatott és élvezik ha lejezelhetik... Gyógytornász is azért hagyta ott a kórházat mert nem tűrte el ahogy a betegekkel bántak.
2017. jan. 28. 17:32
 22/35 A kérdező kommentje:
Nem volt hajlandó kikísérni! :(
2017. jan. 28. 17:33
 23/35 A kérdező kommentje:
FB csoportban tudtam meg azt is, hogy csövek fognak kilógni belőlem, nem orvostól, nővértől...
2017. jan. 28. 17:39
 24/35 A kérdező kommentje:
Persze egy ügyvéddel nem merték volna ezt megcsinálni!
2017. jan. 28. 17:46
 25/35 longlife ***** válasza:
Kérdező.Nem vagy egyszerű eset.A szövődménnyel sokkal nagyobb problémád van.Nem mennél ki a szabadba csak úgy,és üvöltenéd ki magadból,ezt a sok pitiáner f..ságot?Az,hogy majd megköszönd,hálát adj,az egy újabb fejezet,ha az előzőn túl leszel.
2017. jan. 28. 17:53
 26/35 anonim ***** válasza:
Szerintem te saját magadért nem akarsz élni. Más olyan személy akiért érdemes lenni meg nincs. Ennyi a problémád. Az meg más kérdés hogy milyen magasan hordod az orrod.
2017. jan. 28. 18:47
 27/35 A kérdező kommentje:

Mi van? Miért kéne hálát adnom? Hogy megbetegedtem? Nálad sincs minden rendben.

Miért hordanám magasan az orrom? Mert elvártam volna némi empátiát, segítőkészséget egy egészségügyi dolgozótól? Rendben van ha nem szereti az embereket, de akkor menjen el könyvelőnek, ne ápolónak....

Eddig 1 darab rendes választ kaptam, a többiek csak kötekedtek, ez se semmi...

2017. jan. 28. 18:54
 28/35 A kérdező kommentje:
Ha azt mondja, hogy várjak 10 percet ok, megértem, tudom hány beteg jut 1 ápolóra, de ne azt basszus, hogy vagy kacsa vagy katéter, 25 évesen inkontinensé tett volna!!!
2017. jan. 28. 19:03
 29/35 A kérdező kommentje:
Akkor biztos bepereltem volna!
2017. jan. 28. 19:04
 30/35 anonim ***** válasza:
Nézd. Senki sem mondta, hogy helyes amit tettek, mert nem az. A beteg abban a helyzetben a megalázottság miatt sokszor nem mer segítséget kérni mert szégyelli a helyzetét, vagy a betegségét úgy éli meg, hogy nem bír még akkor egy pert is a nyakába venni. Rengeteg ápoló tévesztett szakmát. Mindenhol vannak jó és rossz emberek. Az egészségügyben is így van. Megértem hogy tehetetlen voltál akkor. Te meg értsd meg, hogy el kell ezt engedni. Arra, hogy egy ápolónak mit jelent az empátia te nem vagy hatással. Ebbe pedig bele fogsz őrülni. Én is éltem abban hónapokig hogy feljelentem mindet, de valjuk be ennyi idő utan semmi értelme. Rohangálnék hónapokig és a végén fizethetném a perköltséget. Elfogadtam, hogy ez megtörtént és nem tehetek semmit, hogy megaláztak az pedig nem az én szégyenem. Egészséges vagyok élem tovább az életem. Vége van.
2017. jan. 28. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!