Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy kezeljem a dühömet?...

Hogy kezeljem a dühömet? (többi lent)

Figyelt kérdés

Főleg a kivételezés miatt dühödöm fel (otthon, iskolában), de pl. olyanokon is, ha valakinek többször el kell valamit magyaráznom, ha gyakran ismételnem kell magam, ha húgom felesel nekem, vagy anyumnak, vagy amikor engem hibáztatnak olyanért, ami nem is az én hibám. Nem tudom elfogadni, hogy valaki kioktasson, amikor tudom, hogy nincs igaza. Amikor már "idegállapotban" vagyok, akkor már reszketnek a kezeim, elkezdenek könnyezni a szemeim és ölni tudnék. Szintén, ha beütöm valamimet, olyankor elkezdek "ordibálni magamban" és aztán hangosan káromkodok. Nagyon zavar, hogy napi szinten ideges vagyok és mindenen felkapom a vizet..

Amit ilyenkor csinálok, az beülök a szobámba, bekapcsolom a zenét, vagy épp a kutyámmal kimegyek a földekre, de ez nem elég.. Már nem vonja el a figyelmemet és ilyen ideges vagyok utána órákig. Haragtartó vagyok, úgy bánok az emberekkel, ahogy ők velem. Kicsi a baráti köröm régi csalódások miatt. Megutáltam az embereket, utálom a tömegeket, ha nem szól a zene a fülemben, akkor nem tudok elmenni mellettük anélkül, hogy ne érezzem magam szorongva. Nem álltam be a sorba, nem vagyok sorozatgyártmány, mint a mai fiatalok nagy része.

Gyakran találkozok és beszélek a barátaimmal. Ugyanígy a barátnőmmel is, tehát nem vagyok magányos.

Nem tudom mit kéne csinálnom ahhoz, hogy lenyugodjak ,vagy hogy ne kapjam fel ilyen hamar a vizet... Gitározok is, de amikor ideges vagyok, akkor nem tudok rá koncentrálni.

17/F

2017. jan. 24. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Mint ha én írtam volna :oo csak a tömeg rész nem stimmel, de egyébként akár én is írhattam volna :DD esetleg valami sport? persze ha az időd engedi de tényleg segít, én sajna csak hétvégén járok ezért otthon szoktam még tornázni és utána tényleg jobb, simán lenyugtat. Ha van a sulitokban sulipszichológus esetleg menj el hozzá beszélgetni, már én is ezt tervezgetem csak még félek:s 18/L egyébként gondolkozz el azon, hogy ezt nyilván valami kiváltja. Én a suliban "összeszedett" stresszt szoktam otthon levezetni másokon sajnos, nem érdemlik meg.
2017. jan. 24. 22:18
 2/2 anonim ***** válasza:
sajnos szerintem a mai világban akik nem álltak be a sorba azoknak mind nehéz. Tényleg gusztustalan söpredékek lettek az emberek, én is legszívesebben agyonvernék nagyon sokmindenkit. Csak eközben lelkileg tönkre b*szódunk
2017. márc. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!