Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan kezeljem a dühöm?

Hogyan kezeljem a dühöm?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy amikor dühös vagyok, vagy magamban, vagy a telefonban teszek kárt, ugyanis folyton a telefon idegesít fel, hogy még azt sem engedi, hogy felvegyem a telefont amikor hívnak, mert olyan lassú. Nemrég még össze is törtem, szóval addig nem kapok másik telefont, amíg meg nem tanulom, hogy hogyan kéne levezetnem a dühömet, de úgy, hogy senkinek, se semminek se essen baja

2017. jan. 7. 22:14
 1/5 anonim válasza:
verd ki..
2017. jan. 8. 00:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Még mindig lány vagyok... És értelmes válaszokat várok
2017. jan. 8. 08:50
 3/5 anonim válasza:
bocs ez valahogy nem derült ki számomra a kérdésedből..
2017. jan. 8. 11:52
 4/5 ankap1975 ***** válasza:
Dühöt akkor érez az ember, amikor a valóság nem úgy alakul, ahogy ő elképzeli. Tanuld meg elfogadni a valóságot, mert nagyon gyakran nem úgy fog alakulni, ahogy várod. De az még nem a világ vége.
2017. jan. 8. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:

ankap1975

"Dühöt akkor érez az ember, amikor a valóság nem úgy alakul, ahogy ő elképzeli."

Nagyon szépen köszönöm neked ezt a megfogalmazást!!!

Az egész válaszodat, csak a tételmondatot emeltem ki. Ez nekem most nagyon sokat segített! Megérte felnézni ide.

2017. jan. 8. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!