Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan kezeljem a dühöm es az...

Hogyan kezeljem a dühöm es az utálatom?

Figyelt kérdés
Nem tudom kezelni az indulataimat, szakitottam a baratnommel ez is közre nem szep módon.. Hazudott es teljesen összetört.. Megbantottnak es megalazottnak erzem magam es nagyon dühös vagyok, sokszor csak az motivál hogy valahogy vissza adni neki a sok szenvedést es fájdalmat.. Az együtt lét stb miatt nyilvan tudok olyan személyes dolgokat róla amivel nagyon meg banthatnam es mindig csak erre gondolok, csak az utálat egy a gyűlölet hajt hogy bántsam mert tudom hogy megerdemli... A barátaim akik nagyjából tudjak mit is tett ok is azt mondjak megérdemelné de majd az elet vissza adja stb... Beszeltem vele azóta, elmeséltem hogy érzek.. Sírt es azt mondta az faj a legjobban hogy tudja hogy megérdemelne az egeszet de fel mert megsem akarja azert megkapni ami járna neki mert tudja hogy nagyon bántott engem... Mit tegyek? Hogyan kezeljem ezt a dühöt es haragot? Annyi düh van bennem hogy a multkor mar egy random lánnyal is összevesztem a vonaton meg ilyenek... Nem akarom higy mason csapodjon a haragom de azt se akarom hogy rajta... Leakarom győzni ezt a gyűlöletet de ugyerzem nem tudom es nem tudok koncentrálni tanulni meg semmit... Mit tegyek? Nagyon kétségbe vagyok esve nagyon sok a düh es felek elrontom a tanulmányaimat miatta....

2015. dec. 2. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Erre fejben kell megérni. Hogy tudd, a bosszúnak semmi értelme, csak lealacsonyodnál egy szintre, és baromira nem lennél tőle boldogabb. Foglald el magad, ne gondolj rá.
2015. dec. 2. 15:14
 2/2 A kérdező kommentje:
De nem tudok nem rá gondolni... Amikor beszélgetek, vagy pl focizok elvagyok.. De amikor sétálok, tanulok vagyis amikor egyedül vagyok akkor rávezetődnek a gondolataim... nem tudok kikapcsolni és csak a düh ural... pedig nem akarom bántani mert nem akarok alacsonyodni..
2015. dec. 2. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!