Mérhetetlen haragot érzek. Hogyan kezeljem a dühömet?
Figyelt kérdés
Bezárva érzem magam,dombolni akarok végre. Mindig a jolnevelt kislánynak kellett lennem,a konzervativnakk és ma már igy 18 év uán,sok molesztálás,ne mondd ki mit érzel dolog itthon is meg az hogy a barátom nem akarja h elmenjek bulizni és otthon ülök,barátaim sincsenek,magányos vagyok. Egyszerűen elég,elég mert még a végén megölök valakit :'( sokat sirok,sokszor nekimegyek másoknak,mert nem birom elviselni ezt a szolid jonak KELL lenni viselkedést. Nem tudomm magamba folytani,ki akarom engedni,de nem akarok másokat bántani de egyszerűen a hoosszu varakozás,,a lenyomás az hogy sose vagyok elég jó :'( kiakar törni a harag és nagyon csunya lesz ha egyszer kitörik. Soha életemben nem voltam mérges,csak egy kicsit haragos,mindig türelmes voltam és megértő,miközben mindenki bántott és annyira felgyülemlett hogy már nnem megy tovább :'( Kérlek valaki segitsen,már végső kétségbeesésemben irtam ezt,mert már egy járókelőnek estem neki mert kikerült :'(2014. jún. 3. 22:49
1/6 acelsziv válasza:
Na na. Nyugi. Megértem, hogy tombolni akarsz. Akkor tombolj. Ha a pasid nem hagyja, dobd ki a francba. Lesz másik.
2/6 anonim válasza:
Menj ki az erdőbe, áss egy nagy gödröt.. Ordítsad bele a dühödet, akár többször egymás után is, és temesd be. Ezzel nem ártasz senkinek.
3/6 anonim válasza:
18 évesen tessék elmenni pszichiáterhez és majd az kezeli a gondjaidat. TB-re ingyenes.
Ordítani lehet a határban kinn, a mezőn is. Vagy pedig fogj egy párnát és addig verd, amíg a kezed el nem elfárad. Menj el futni, úszni, írjál naplót, és mindjárt könnyebb lesz.
Ha pedig tényleg molesztáltak, akkor el is kell menni pszichiáterhez, mert sosem fog a harag és a gyűlölet belőled csak úgy eltávozni. Olyan, mint a be nem gyógyuló, folyton gennyes seb a lelkedben.
4/6 anonim válasza:
Egyetértek. Már önmagában a molesztálás is elegendő ok lenne ahhoz, hogy pszichiáterhez és pszichológushoz fordulj. (Lehetőleg pszichiáter legyen, aki terapeuta is.)
5/6 anonim válasza:
Én is így vagyok...néha elfelejtem az egész molesztálást, de sokszor visszajön minden, pláne este....sírok....azok akik meg annyira megbántottak mint még senki , akiknek nem tudok már hinni azok a szüleim, nem is lehet őket annak nevezni. Mert én nekik nem bocsátok meg, akkora bűnökért amit velem tettek.
6/6 anonim válasza:
Én inkább pszichológus-párti vagyok (volt részem pszichiáterrel is, pszichológussal is terápiában, nekem utóbbi segített). De mindenképpen szakember segítségére van szükséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!