Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kezeljem a dühömet, ha...

Hogyan kezeljem a dühömet, ha nem tudom őszintén azt mondani, hogy nem vagyok dühös?

Figyelt kérdés

munkahelyemen majdnem minden nap felhúzzák az agyam,keresztbe tesznek,és tehetetlen vagyok,normális hozzáállással nem érek el semmit....de úgy érzem ezt a tehetetlen dühöt ki kellene valahogy adni magamból,mert ha elfolytom az megintcsak rossz.de nem is küldhetem el az illetőt a K.anyjába mert félő,hogy kirugnak,vagy következményei lesznek.

ilyenkor segíthet a meditáció,ti mit csináltatok ilyen helyzetben,vagy mit tennétek a helyemben?

2010. okt. 8. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb az onismeret!

Tehat figyeld meg azt, hogy miert tudnak felidegesiteni, mit valt ki beloled az a beszolas es miert?

Ezeket kell megtanulnod kezelni, tehat megelozni azt, hogy feltudjanak huzni, idegesiteni.

Van olyan, amikor az emeberek megismerik a masik embernek az erzekeny pontjat, s pontosan arra iranyitjak a megjegyzesuket,

mivel tudjak, hogy hogyan fogsz reagalni, s ezen szorakoznak, mivel ezek a lelkek igy elik ki magukat, ebbol taplalkoznak.

Ezt az erzekeny pontodat talald meg, es ezen kell dolgoznod!

Megkell tanulnod ugy viselkedni, hogy nem mutatod azt, hogy duhos vagy, de nem is fojtasz el kirobbanast, tehat

elfogadod amit mondanak, vagy pedig kozombosen reagalsz ra, de nem haraggal.

2010. okt. 8. 12:28
 2/4 anonim válasza:
Szia,igen segít a meditáció.Valamint a sport,és a szeretteiddel való törődés.Lényeg hogy ha kilépsz a munkahelyről tedd le a gondokat,ne hordozd magaddal.Valamint sok jó könyv van ami ebben a témában is segítséget nyújt.Ilyen például Láma olanydahl egy jógi 110 válasza és hasonló könyvek.ezekben gyakorlatias tanácsokat kapsz,hogyan kezeld az ilyen helyzeteket.mert ezt sajnos csak te tudod magadban helyre tenni.lényeg hogy bízzál önmagadban,és hagyd átáramolni magadon ezeket a jelentéktelen de bosszantó helyzeteket.
2010. okt. 8. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha felhúznak, kicsit se mutasd ki, hogy felhúztak téged! Mert ez őket annál jobban zavarja, te meg szépen sétálj odébb mosolyogva. A másik: ahogy bánnak veled,/beszéd,stílus stb./ úgy bánj te is. Ezért nem rúghatnak ki.
2010. okt. 8. 14:49
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 9. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!