Hogyan kezeljem a dühömet, ha nem tudom őszintén azt mondani, hogy nem vagyok dühös?
munkahelyemen majdnem minden nap felhúzzák az agyam,keresztbe tesznek,és tehetetlen vagyok,normális hozzáállással nem érek el semmit....de úgy érzem ezt a tehetetlen dühöt ki kellene valahogy adni magamból,mert ha elfolytom az megintcsak rossz.de nem is küldhetem el az illetőt a K.anyjába mert félő,hogy kirugnak,vagy következményei lesznek.
ilyenkor segíthet a meditáció,ti mit csináltatok ilyen helyzetben,vagy mit tennétek a helyemben?
A legfontosabb az onismeret!
Tehat figyeld meg azt, hogy miert tudnak felidegesiteni, mit valt ki beloled az a beszolas es miert?
Ezeket kell megtanulnod kezelni, tehat megelozni azt, hogy feltudjanak huzni, idegesiteni.
Van olyan, amikor az emeberek megismerik a masik embernek az erzekeny pontjat, s pontosan arra iranyitjak a megjegyzesuket,
mivel tudjak, hogy hogyan fogsz reagalni, s ezen szorakoznak, mivel ezek a lelkek igy elik ki magukat, ebbol taplalkoznak.
Ezt az erzekeny pontodat talald meg, es ezen kell dolgoznod!
Megkell tanulnod ugy viselkedni, hogy nem mutatod azt, hogy duhos vagy, de nem is fojtasz el kirobbanast, tehat
elfogadod amit mondanak, vagy pedig kozombosen reagalsz ra, de nem haraggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!