Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » EZ ilyen betegséghez, hogyan...

EZ ilyen betegséghez, hogyan álljak hozzá?

Figyelt kérdés
Szóval van egy barátnőm akinek van egy pánik betegsége amikor átmegyek hozzá akkor mindig rosszul van a közelségembe ő azt mondja, hogy azért mert izgul volt hogy már kidobott tőlük télen este ez miatt és nem tudom olyan idegenkedve viselkedik velem amit mondjuk más kapcsolatomban nem tapasztaltam eddig. Türelmes vagyok vele igazából és próbálnék rajta segíteni de nem tudom azt hogy hogyan tudnák lévén , hogy ez csak nálam jön ki senki másnál tehát vagy barátnőivel vagy más pasikkal van ez soha nem jön ki rajta csak nálam és kezdem úgy érezni, hogy csak le akar koptatni vagy nem tudom tényleg lehet hogy csak én vagyok rá ilyen hatással ?

2017. jan. 8. 17:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha csak a kozeledben van rosszul, es akkor panikol, akkor nagyon valoszinu hogy valami korabbi parkapcsoltati vagy szexualis negativ elmeny (vagyis inkabb elmenyek sorozata) okozza nala ezt. Attol meg szerethet teged, csakhogy minden rossz ami az evek alatt nala osszegyult ezzel kapcsolatban egy hasonlo szituacioban jon ki.

Ez most nagyon leegyszerusitve kb olyan mint amikor valakit megharapott egy kutya, utana osztonosen rosszul erzi magat a kozelukben... csak valoszinuleg sorozatos negativ elmenyek miatt a baratnod mar nem tudja uralni a testi (menekulo) tuneteti.

De az hogy jar pszichologushoz az szerintem kamu, piszhologus nem all neki ilyenekkel dobalozni hogy introvertalt. Nem all neki felvazolni a szemelyisegi jegyeit, azt util. Ezt kb a neten bogaraszta ossze maganak.

Na meg ha TB-s, akkor ad lelet...kerd el tole...akkor rajossz. Vagy mond meg neki, hogy menjetek egyutt, ha mar ugyis csak a te kozeledben jon ki rajta.

Nem azt mondom hogy dobd ki, de Ha folyton allapotaval takarozik, es azzal magyaraz mindent, kozben meg lusta tenni azert hogy valtoztasson rajta, meg meg kamuzik is a terapiat illetoen, akkor tipli. Oldja meg elobb aproblemait aztan jatszon kapcsolatosdit ha tud.

2017. jan. 20. 07:07
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát most azt mondta, hogy azért velem ilyen mert rá erőltettem a saját személyiségem akaratomon kívűl és pánikol, hogy megfelejen nekem
2017. jan. 20. 08:38
 13/19 anonim ***** válasza:

Ez meg egy tipikus manipulacio....miattad vagyok ilyen, de amugy nem direkt csinalod, csakhogy megis miattad. Kamu! Tereles! A megfelelesi kenyszer az elet mas teruelten is megmutatkozna, pl suli, munka stb.

Ha meg tenlyeg csak kapcsolati szinten, akkor tenyleg a korabbi kapcsolataiban lehetett ilyen problema. Nem tudom miota vagytok egyutt, de az ilyen jellegu panik nem 2 honap alatt alakul ki, hanem inkabb 2 ev...hacsak nem volt valami sulyos lelki tores mostanab az eleteben (pl kozeli hozzatartozo elvesztese). Ha tenyleg segitsegre szorul, azt toled nem fogja megkapni, hisz pont rad vetiti ki. Ha meg csak szimpla hiszti, akkor meg nem erdemli meg hogy foglalkozz vele.

2017. jan. 20. 09:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát négy hónapja vagyunk együtt de újra mert egyszer már együtt voltam vele 1 éve 8 hónapot de a vége az lett, hogy megcsalt
2017. jan. 20. 17:11
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz :) . Na hát annyi változott újabban köztünk, hogy elkezdett nagyobb marahaságokat csinálni. 1 Elkezdett összehasonlítani minden létező fiú ismerősével , hogy én FOGYATÉKOS vagyok mert nem tudok jégkorizni ellentétben az xy az meg tud és, hogy van valami csávó aki épp olyan beteg mint ő és ő a lelki társa én meg csak energia vámpír vagyok. 2 A betegsége miatt tőlem vár megoldást mindenre mert ő képtelen közlekedni, képtelen bevásárolni (kajak nem tud elmenni egyedül boltba) meg pl ha elakad a beszélgetésünk pl fbn akkor csak én dobhatok fel témát. 3 Mostanában szándékosan szerintem elkezdett bosszantani tehát fent vagyok várom, hogy írjon és ő is fent és nem ír , mert rosszul lesz tőle ha beszélnie kell és állítólag játszik amikor fent van
2017. febr. 9. 16:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

(7-es válaszoló vagyok.)

Őszintén, mire vársz még? Ez a csaj nem komplett! Az lesz a vége, hogy valami ordenálé nagy hülyeséget fog csinálni és a felelőséget rád fogja hárítani. Például megkisérel egy öngyilkosságot, mert ,,te nem törődtél vele, ő szeretett, de belehajszoltad." Utána mindenki rád fog haragudni és képtelen leszel megmondani másoknak az igazat. Addig menekülj, amíg tudod magad tisztázni!

2017. febr. 11. 10:00
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de igazából azt nem értem és ezért nem szakitottam vele, mert, ha ennyi velem a gondja, miért van velem még mindig, mert ő folyton hangoztatja, hogy nem fog sem megcsalni (mégegyszer) sem kidobni
2017. febr. 11. 16:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező! Azért a te önértékeléseddel is baj van....
2017. febr. 11. 20:10
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom lehetséges de leírnád ez alatt mit értesz ?
2017. febr. 11. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!