EZ ilyen betegséghez, hogyan álljak hozzá?
Ha csak a kozeledben van rosszul, es akkor panikol, akkor nagyon valoszinu hogy valami korabbi parkapcsoltati vagy szexualis negativ elmeny (vagyis inkabb elmenyek sorozata) okozza nala ezt. Attol meg szerethet teged, csakhogy minden rossz ami az evek alatt nala osszegyult ezzel kapcsolatban egy hasonlo szituacioban jon ki.
Ez most nagyon leegyszerusitve kb olyan mint amikor valakit megharapott egy kutya, utana osztonosen rosszul erzi magat a kozelukben... csak valoszinuleg sorozatos negativ elmenyek miatt a baratnod mar nem tudja uralni a testi (menekulo) tuneteti.
De az hogy jar pszichologushoz az szerintem kamu, piszhologus nem all neki ilyenekkel dobalozni hogy introvertalt. Nem all neki felvazolni a szemelyisegi jegyeit, azt util. Ezt kb a neten bogaraszta ossze maganak.
Na meg ha TB-s, akkor ad lelet...kerd el tole...akkor rajossz. Vagy mond meg neki, hogy menjetek egyutt, ha mar ugyis csak a te kozeledben jon ki rajta.
Nem azt mondom hogy dobd ki, de Ha folyton allapotaval takarozik, es azzal magyaraz mindent, kozben meg lusta tenni azert hogy valtoztasson rajta, meg meg kamuzik is a terapiat illetoen, akkor tipli. Oldja meg elobb aproblemait aztan jatszon kapcsolatosdit ha tud.
Ez meg egy tipikus manipulacio....miattad vagyok ilyen, de amugy nem direkt csinalod, csakhogy megis miattad. Kamu! Tereles! A megfelelesi kenyszer az elet mas teruelten is megmutatkozna, pl suli, munka stb.
Ha meg tenlyeg csak kapcsolati szinten, akkor tenyleg a korabbi kapcsolataiban lehetett ilyen problema. Nem tudom miota vagytok egyutt, de az ilyen jellegu panik nem 2 honap alatt alakul ki, hanem inkabb 2 ev...hacsak nem volt valami sulyos lelki tores mostanab az eleteben (pl kozeli hozzatartozo elvesztese). Ha tenyleg segitsegre szorul, azt toled nem fogja megkapni, hisz pont rad vetiti ki. Ha meg csak szimpla hiszti, akkor meg nem erdemli meg hogy foglalkozz vele.
(7-es válaszoló vagyok.)
Őszintén, mire vársz még? Ez a csaj nem komplett! Az lesz a vége, hogy valami ordenálé nagy hülyeséget fog csinálni és a felelőséget rád fogja hárítani. Például megkisérel egy öngyilkosságot, mert ,,te nem törődtél vele, ő szeretett, de belehajszoltad." Utána mindenki rád fog haragudni és képtelen leszel megmondani másoknak az igazat. Addig menekülj, amíg tudod magad tisztázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!