24 évesen lány léttemre teljesen a padlóra kerültem?
Figyelt kérdés
Őszintén:kicsit részeg vagyok most. Depressziós vagyok, mert 10-11 évesen szexuálisan bántalmaztak. Szép volt az éltem, összeszedtem magam, de most odáig jutottam, hogy elkérezkedtem a munkahelyről, mert gyűlölök ott lenni. És mivel nem ölhetem meg magam így hazajöttem és az alkohohoz fordultam. Van egy párom, aki nem képes kompromisszumot kötni, pedig ha ez sikerülne akkor találhatnék jobb munkát, mint a mostani. Ő mindig csak ígérget, mert focista és én türjen el, hogy a focis bulikon, amikor épp dolgoznék az új munkahelyemen hagyjam, hogy a jelenlegi főnökasszonyom rámászon. Mert nem képes kihagyni egy bulit miattam. Nem...akkor inkább leszek lecsúszott és ha így alhaladok bem csak depressziós, de alkoholista is. Hiszen a párom mindig azt szeretné ha jól érezném magam. Tessék ide jutottam egy diplomával, közmunkás vagyok 2 éve és a párom nem képes kihagyni egy focis bulit, ha estleg épp az új munkahelyemen dolgozom. Ami szánalom, mert a főnökasszonyom, aki családanya mindenkire rámászik. Szóval azt hiszem elkezdődik a munkanélküli, alkoholista életem, azért mert a párom nem hajlandó kompromisszumot kötni. Pedig én mindent megtettem, most sikerült a nyelvvizsgám, diplomás lettem, de mégis ez a jövő vár rám. Remélem így a párom boldog lesz, mert én nagyon szeretem. Lesz egy munkanélküli fiatal barátnője aki minden este alkoholba issza bánatát. Jaj...és a párom 38 éves, ami nevetséges, hogy még így sokkal fontosabb neki egy focis buli, edzések,mint az, hogy eddig mellette álltam 24 évesen. Remélem most már boldoggá tehetem azzal, hogy munkanélküli leszek és iszok, hogy neki öröme legyen. Így legalább ő mindent meg kap.2017. jan. 3. 12:40
11/18 A kérdező kommentje:
És egyébként ő is dolgozik. Bár ha a munkaideje ütközne az edzésekkel, akkor valószínűleg ott hagyná a munkahelyét. Gondolom,majd anyuci eltartaná 38 évesen.
2017. jan. 3. 14:28
12/18 anonim válasza:
Látom, nem olvastad el, amit írtam.
Ha nem akarja, nem lesz köztük semmi és leépíti a nőt. A másik kérdésedben írtad, hogy a szemed láttára ment oda a pasidhoz. Akkor ezek szerint nem oszt, nem szoroz, hogy te ott vagy - e ezeken a bulikon.
13/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Bizony oszt vagy szoroz. A főnököm amolyan politikus és a sógorom szintén. Szóval van egy kis befolyásom. Mert ha én nem vagyok ott, akkor is tudok mindenről. Ha ott vagyok, akkor legalább szemmel tarthatom a főnököm. És éppen ezért akar engem tönkre tenni. Túl sokat tudok, amit eddig magamba tartottam. De wlhön az idő, amikor ki húzza gyúfát és bizony kotálalok róla. Kis község magy botrány. De bem akarok el jutni erre a szinre. Én vagyok olyan, mint a főnökasszonyom!
2017. jan. 3. 14:51
14/18 anonim válasza:
Panaszkodsz, hogy mit nem várhatsz el tőle. És ezek után komolyan azt hiszed, hogy szeret? Ugyan már!
15/18 anonim válasza:
Nézd ha én a páromban megbízok és úgy érzem szeret engem nekem teljessn mindegy ki próbál meg rámászni, nem figyelem ezért egyetlen nő viselkedését sem. Ha mégis ilyen helyzet adódna nyilván nem menne bele. Ha meg belemenne akkor úgyis megoldja máskor és nem azon a bulin. Neked nem a főnökasszonyodban kéne megbíznod hanem a párodban. Igen, nagy kérés ez tőled mert azt fejezed ki vele, hogy nem bízol meg benne és ha valòban szeret ez sértő. Leírtad, hogy dolgozik és mellette jár edzésekre. Hogy jött ide anyuci? Ha neki így jó akkor miért szólsz te bele? Egy embert párunkként úgy szeretünk ahogy van, hibáival és erősségeikkel együtt. Ha neked így rossz és nem tudod őt úgy szeretni ahogy van, esetleg bizalmatlan vagy vele szemben, nem kapsz tőle törődést... akkor nem értelek mi tart mellette és mit vársz ettől a kapcsolattól. Ami nem megy nem kell erőltetni.
16/18 anonim válasza:
Az alkohol sosem megoldás tedd le! Mindenre van megoldás!
17/18 anonim válasza:
Hagyd már zsarolja a pasit azért iszik. Abban reménykedik hogy megsajnálja. Hát ja, elég szânalmas egy alkesz nő, de mindenkinek a saját döntése. Egy biztos egy hosszútávú kapcsolat nem úgy néz ki ahogy a kérdező leírja. Elvárások, féltékenykedés, bizalmatlanság, felvágok azzal kinek a kije vagyok és hogy élek ezzel vissza. Mert ki vagy? Egy 24 éves nő aki közmunkásként dolgozik, nem képes felnőttként viselkedni, de elvárásai azok vannak. Ha így folytatod alkesz is leszel. Na ez ám a karrier. Ahelyett hogy azzal foglalkoznál hogy keresed a munkát amihez a diplomád passzol. Elmész egy pszichológushoz aki segít neked abban hogyan dolgozd fel a gyerekkori esetet. Mellette levezeted a feszültséget sporttal és nem a pasidon. Nyugodt leszel és kiegyensúlyozott és nem agyalsz felesleges dolgokon.
18/18 anonim válasza:
Utolsó teljes mértékben igazad van! Ha akkarna a helyzeten változtatni akkor változtatna. Amugy meg SZTK-ba van ingyen pszichológus nem csak pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!