Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 24 évesen lány léttemre...

24 évesen lány léttemre teljesen a padlóra kerültem?

Figyelt kérdés
Őszintén:kicsit részeg vagyok most. Depressziós vagyok, mert 10-11 évesen szexuálisan bántalmaztak. Szép volt az éltem, összeszedtem magam, de most odáig jutottam, hogy elkérezkedtem a munkahelyről, mert gyűlölök ott lenni. És mivel nem ölhetem meg magam így hazajöttem és az alkohohoz fordultam. Van egy párom, aki nem képes kompromisszumot kötni, pedig ha ez sikerülne akkor találhatnék jobb munkát, mint a mostani. Ő mindig csak ígérget, mert focista és én türjen el, hogy a focis bulikon, amikor épp dolgoznék az új munkahelyemen hagyjam, hogy a jelenlegi főnökasszonyom rámászon. Mert nem képes kihagyni egy bulit miattam. Nem...akkor inkább leszek lecsúszott és ha így alhaladok bem csak depressziós, de alkoholista is. Hiszen a párom mindig azt szeretné ha jól érezném magam. Tessék ide jutottam egy diplomával, közmunkás vagyok 2 éve és a párom nem képes kihagyni egy focis bulit, ha estleg épp az új munkahelyemen dolgozom. Ami szánalom, mert a főnökasszonyom, aki családanya mindenkire rámászik. Szóval azt hiszem elkezdődik a munkanélküli, alkoholista életem, azért mert a párom nem hajlandó kompromisszumot kötni. Pedig én mindent megtettem, most sikerült a nyelvvizsgám, diplomás lettem, de mégis ez a jövő vár rám. Remélem így a párom boldog lesz, mert én nagyon szeretem. Lesz egy munkanélküli fiatal barátnője aki minden este alkoholba issza bánatát. Jaj...és a párom 38 éves, ami nevetséges, hogy még így sokkal fontosabb neki egy focis buli, edzések,mint az, hogy eddig mellette álltam 24 évesen. Remélem most már boldoggá tehetem azzal, hogy munkanélküli leszek és iszok, hogy neki öröme legyen. Így legalább ő mindent meg kap.
2017. jan. 3. 12:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Hiába szereted a párod, ha ő nem szeret téged. Hiába tűrsz el mindet, ha őt nem érdekli, hogy neked mennyire szar.

Nem folytatom. Szégyelld magad, hogy idáig jutottál.

1. Kijózanodni.

2. Barátot kirúgni.

3. Normális munkát találni.

4. A bántalmazás miatt pszichológushoz fordulni.

Vagy nem változik semmi. Ha nem teszel magadért, senki más nem fog. BÚÉK!

2017. jan. 3. 12:55
 2/18 anonim ***** válasza:

38 évesen még focista és ráadásul ilyen ostoba?

Nem szoktam ilyet írni, de szerintem ez kamu kérdés vagy tényleg vannak olyan hülye emberek mint ti...

2017. jan. 3. 12:56
 3/18 anonim ***** válasza:

Már az Üzlet, pénzügyek kategóriában is olvastam a kérdésed, de akkor se értettem.

Miért kellene neked csak a bulik miatt ott dolgozni? Régen a párom és én (még nem voltunk együtt, csak kavargattunk) egy helyen dolgoztunk és sokszor voltunk együtt bulizni a munkahelyünkön. Engem kirúgtak más okokból, de eszembe nem jutott volna puncsolni, hogy hadd maradjak ott.

Te felügyelni akarod a párod, pusztán ezért akarsz ezen a munkahelyen maradni, semmi más oka sincs, mert nem bízol benne.

2017. jan. 3. 12:58
 4/18 anonim válasza:
#3 Azért nem értetted, mert egy egy értelmetlen kamu kérdés az egész.
2017. jan. 3. 13:02
 5/18 A kérdező kommentje:
Ohh...igen. A párom 38 éves. Rendes ember, szeret, tudja, hogy bántalmaztak szexuálisan. Ez nem kamu sztori. De nem tudok munkahelyet váltani, mert ha egyszer énnépp dolgozom, de nékik focis buli van, akkor tudom, hogy a bulit válassza. De ettől Függetlenül türelmes és tudom, hogy szeret, soha nem csalna meg, de a gondolat, hogy én egy munkahelyen vagyok ő pedig a főnökasszonypm közelébe, aki mindenkire rámászik egyszerűen megőrjít. Voltam pszichológusnál. Sőt sokszor az ő segítségét kérem. Szóval ezzel nincs gond.
2017. jan. 3. 13:09
 6/18 anonim ***** válasza:

De könyörgöm nem értem, mit kellene csinálnia, amíg te dolgozol? Ölbe tett kézzel várni téged?

Vagy ezt fejtsd már ki, mert még mindig nem vágom.

2017. jan. 3. 13:10
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem kell ölbe tett kézzel várnai. Egyszerűen csak annyit kérnék tőle, hogyha új munkahelyen lenne és én éppdolgozom, de neki focis bulija van, akkor aut hagyja ki. Azért mert a jelenlegi főnökasszonyom rá mászik mindenkire. Ezért is akarom ott hagyni a munkahelyem, mert családanya léttére egy k.r.a. Bem minden focis bulit kellen le kihagynia a páromnak, csak azokat, amikor én nem lehetek ott, mert tudom, hogy főnököm rögtön rámászna. És amúgy is, normális az, hogy 38 évesen a foci az első neki? Mégis meddig várjak arra, hogy elkezdhessünk egy közös életet?
2017. jan. 3. 13:33
 8/18 anonim ***** válasza:

Mint minden, ez is kétemberes dolog.

Ha a párod nem akar téged megcsalni, akkor a világ legbombább nője is rámászhatna, akkor sem fog semmi történni, mert Ő NEM AKARJA.

2017. jan. 3. 13:41
 9/18 anonim ***** válasza:
Ezt ên sem értem. Lehet hogy 38 évesen a párod tegyük fel gyerekes de te mi vagy? Ne haragudj már, de egy párkapcsolat 2 önálló embert jelent. Nem várhatod el tőle, hogy bármit is lemondjon miattad. Önállóságot kéne tanulni ès nêmi önismeretet. Akkor rájössz hogy ha minden szar a hiba jelen van nálad is. 24 vagyok én is. Elmondhatom hogy én aztán a minuszból indultam.
2017. jan. 3. 13:58
 10/18 A kérdező kommentje:

Soha nem kértem, hogy bármit is lemondjon miattam. Tudom, hogy a foci a mondene. De olyan nagy kérés lenne, hogy hagyjon ki egy bulit, ahol a jelenlegi főnököm elsó adandó alkalommal rámászna ha én vagyok ott? Én csak annyit kérnék tőle, hogy ha új munkahelyem lenne és én épp dolgozom, és nem tudok ott lenni vele, akkor hagyja ki azt a bulit? De ha nem dolgozom, akkor persze alap, hogy ott leszek vele és jól érezzük magunkat és figyelhetem, ahogy a főnököm nem mászik rá. Nem kérem, hogy minden bulit kihagyjon, csak azokat, amikor én nem lehetek ott. Ez olyan nagy kérés? És persze Emellett eljár teremfocizni, és más szórakozóhelyre, ami nem zavar, méret ott olyan barátaival van, akik családosok. Én nem akarom őt magamhoz láncolni

.. De én nem kérhetek tőle ilyen apróságokat, ő viszont azt kéri, hogy mindig ott legyek, sőt nem is érdekli, hogy én mere vagyok. Tudom, hogy szeret és bízik bennem, de ez már olyan mértékű, hogy egy lánynak szinte bántó. Mintha nemnos wlérdekelné az egész....

2017. jan. 3. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!