Ez normális vagy nem?
Figyelt kérdés
Mióta skizofrénia gyanújával diagnosztizáltak azóta egyre többet olvasgatok róla a neten és próbálok a tünetek szerint élni hogy előidézzem a betegséget.Sikerülni fog?Ez normális?2016. dec. 26. 23:56
11/13 A kérdező kommentje:
hallom ahogy beszélnek hozzám,kiejtik a nevemet,néha Regina néven szólítanak.
szoktam beképzelni embereket akikkel jóban vagyok,velük osztok meg mindent.sokszor ülök egy helyben 1-2 órát és bámulok és álmodozok egy jobb vilagot.14 éves vagyok.
2017. jan. 2. 02:09
12/13 anonim válasza:
Ez skizofrénia és kezelni kell. Ha gondolod írhatsz nyugodtan hasonló cipőben járok én is. 14/L
13/13 anonim válasza:
Határvadásznak is alkalmatlan vagy. De legalább tudsz beszélgetni elképzelt lényekkel. Talán írj egy mesekönyvet, de ne TB alapon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!