Mentális betegségnek számít ha azt akarom hogy egy nő kihasználjon anyagilag, fizikailag? Már többször volt ilyen, és tudom hogy nem normális dolog, de még is keresem a lehetőséget.24/F
Mazochizmusnak számít.
A pszichológia ezt az úgynevezett parafíliák közé sorolja.
Ennek a hajlamnak a kialakulása (részben) ismeretlen, de van amikor valami kiváltja.
Előző vagyok, "mazochizmusnak hívják", azt akartam volna írni.
Mostanában úgy látom terjedőben van az ilyen hajlam felvállalása.
Nem vállalom fel, ismerőseim nem tudják rólam.
Olyan viszont már többször volt hogy fizettem lányoknak a semmiért, és még megis aláztak.
Úgy értem, hogy "netes fórumokon" vállalják fel, persze nem élőben, mert úgy durva lenne.
Egyébként ha keresel egy, a mindennapi divatot követő plázacica-stílusú lányt, akkor teljesülhet a vágyad, bár ezeknek (szerintem) elmondhatatlanul sok pénzre van szükségük, mert örökösen az új cuccok kellenek.
Napi divatot követik, (gondolom) rettegnek az elhízástól, ezért mindent ki kell próbálni, fókuszban a külső, etc...
Szóval jól kell keresni meglehetősen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!