Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy egy idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egy idegen ennyire vonz fizikailag?

Figyelt kérdés
Alig ismerem, minden nap látom, de beszélni max pár szót szoktunk, és még csak nem is kedvelem különösebben. Ennek ellenére annyira vonzódom hozzá, olyan kísértést érzek, hogy leteperjem, hogy az már nevetséges. És ez már hónapok óta tart. Mi a fene baj van velem? Eddigi 25 évem alatt sosem tapasztaltam ilyet! Lehet hogy ennyire ki vagyok éhezve? De akkor miért csak ő vált ki ilyen reakciót belőlem?
2016. ápr. 13. 13:48
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, és a legrosszabb, hogy lány vagyok.
2016. ápr. 13. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez tipikusan olyan dolog amit nem boncolgatni és analizálni kell, hanem megcsinálni. Ha ennyire vágysz rá akkor adj neki jelet és ha vevő rá, miért fosztanád meg magad egy kellemes élménytől és vágyaid kielégítésétől?
2016. ápr. 13. 14:12
 3/10 anonim ***** válasza:
normális,teperd le!
2016. ápr. 13. 14:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem sokat tudok róla, de azt igen, hogy házas. Szóval esélytelen!
2016. ápr. 13. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Simán normális. Sok olyan jellegzetességet hordoz ami jelentős számodra. Odamész és elmondod. Magad miatt. Különben továbbra is itt esz a fene a gyakorikérdéseken és nem változik semmi.
2016. ápr. 13. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Házas? Ó, pedig írtam volna, hogy próbáld meg valahogy "becserkészni".

Ezek a hülye szabályok persze ott vannak... :S

2016. ápr. 13. 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Hol szoktad látni? Megállóban? Melóhelyen? Járművön? Eddig köszönésen kívül beszéltetek már egymással? 36f
2016. ápr. 13. 15:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Hasonlo helyzetben vagyok en is, csak en tudom, hogy mar leteperi valaki mas helyettem, egy par hónapja. Megmondom mi a baj, h látod minden nap. Ha elmenne a cégtől fel ev múlva azt sem tudnád, h létezik. 31 f
2016. ápr. 13. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:
nem számít,hogy házas nem elvenni akarod.leteperni jár.egyszer-kétszer aztán viszlát,semmi elkötelezetség!
2016. ápr. 13. 16:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Ilyenem nekem is volt egyszer, raadasul egy olyan pasival akivel eletemben kb ket mondatot beszeltem, de hallottam hogy beszel masokkal. Egy ilyen igazi kobunko volt, azikyen pasikrol normal korulmenyek kozott a hideg raz.

Amikor eletemben eloszor egymasra neztunk, kb a kes megallt a levegoben es azt hittem szivrohamot kapok es tok ott volt a levegoben ez a dugjunk kb most:-))Remegtem a kozeleben, nedves lettem a semmitol ha hallottam a hangjat, frankon mar a sajat combomat simogatgam es ki kellett maszkalnom az irodabol annyira nem birtam amagmmal mikozben nem az esetem, hazas vagyok, alapbol irrital az egesz lenye...es megis.

Kolcsonos volt egyebkent, ezzel elszorakoztunk egy darabig de egyikunk sem lepett. Aztan volt valami buli ahol folyamatosan de megallas nelkul egymashoz ertunk, egymasnak tamaszkodtunk, egyszer osszelokott minket a tomeg es hat ize...tokre ereztem hogy felall neki, egymasra sem neztunk, halalos zavarban voltunk.

Aztan nem tudom hogy es mikor de elmult, kileptem a cegtol es azota se jut eszembe, mint mondtam a vilagert nem allnek le vele. Megbantam volna ha a lefekszem vele, mert egy lelkifuri egy eleten at, plusz a pasi mindenkinek elmondta volna az irodaban es a megcsalas total etikatlan.

Ha mar arrol van szo h megcsalas, akkor legalabb szerelmbol legyen, de azert mert valaki miatt tombolnak a hormonok. Szoval tapasztalat, majd lecseng,

2016. ápr. 13. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!