Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy egy idegen ennyire vonz fizikailag?
Házas? Ó, pedig írtam volna, hogy próbáld meg valahogy "becserkészni".
Ezek a hülye szabályok persze ott vannak... :S
Ilyenem nekem is volt egyszer, raadasul egy olyan pasival akivel eletemben kb ket mondatot beszeltem, de hallottam hogy beszel masokkal. Egy ilyen igazi kobunko volt, azikyen pasikrol normal korulmenyek kozott a hideg raz.
Amikor eletemben eloszor egymasra neztunk, kb a kes megallt a levegoben es azt hittem szivrohamot kapok es tok ott volt a levegoben ez a dugjunk kb most:-))Remegtem a kozeleben, nedves lettem a semmitol ha hallottam a hangjat, frankon mar a sajat combomat simogatgam es ki kellett maszkalnom az irodabol annyira nem birtam amagmmal mikozben nem az esetem, hazas vagyok, alapbol irrital az egesz lenye...es megis.
Kolcsonos volt egyebkent, ezzel elszorakoztunk egy darabig de egyikunk sem lepett. Aztan volt valami buli ahol folyamatosan de megallas nelkul egymashoz ertunk, egymasnak tamaszkodtunk, egyszer osszelokott minket a tomeg es hat ize...tokre ereztem hogy felall neki, egymasra sem neztunk, halalos zavarban voltunk.
Aztan nem tudom hogy es mikor de elmult, kileptem a cegtol es azota se jut eszembe, mint mondtam a vilagert nem allnek le vele. Megbantam volna ha a lefekszem vele, mert egy lelkifuri egy eleten at, plusz a pasi mindenkinek elmondta volna az irodaban es a megcsalas total etikatlan.
Ha mar arrol van szo h megcsalas, akkor legalabb szerelmbol legyen, de azert mert valaki miatt tombolnak a hormonok. Szoval tapasztalat, majd lecseng,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!